Fotbaliștii din Anglia continuă să pună umărul la lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Miercuri a fost anunțată inițiativa #playerstogether care va strânge fonduri pentru cadrele medicale.
Acum, jucătorii englezi vor participa la un turneu numit #FootballsStayingHomeCup prin care vor să ajute Fondul Național de Urgențe.

Starurile Angliei participă la turneu

Premier League
"M-am simțit umilit. Am crezut că acolo e finalul carierei" Mane, despre cel mai dificil moment
09/04/2020 LA 11:08
Competiția va lua startul vineri la ora 17.00 și va fi disponibilă pe paginile oficiale de Twitter și YouTube ale naționalei Angliei.
Vor fi 16 jucători care vor lua parte la turneu: Marcus Rashford, Jadon Sancho, Trent Alexander-Arnold, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham, James Maddison și Callum Wilson. De asemenea, vor fi prezente și jucătoare din naționala feminină: Lucy Bronze, Jordan Nobbs și Ellie Roebuck.
Ceilalți participanți sunt jucători din naționala de tineret a Angliei: Reiss Nelson, Eddie Nketiah, Ryan Sessegnon, Todd Cantwell și Max Aarons.
Privitorii vor putea dona și sprijini Fondul Național pentru Urgențe, cel care lucrează cu asociații caritabile și distribuie fondurile adunate pentru a sprijini persoanele afectate de pandemia de COVID-19.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50