Manchester United a înregistrat o scădere semnificativă în ceea ce privește veniturile înregistrate și profitul operațional după ratarea calificării în UEFA Champions League în sezonul actual. Iar acest declin va continua dacă echipa lui Ole Gunnar Solskjaer nu reușește să revină în competiție din sezonul viitor.
Cei de la United au publicat rezultatele fiscale din al 2-lea trimestru din 2020. Veniturile în acest trimestru au fost de 168.4 milioane de lire, o scădere de 19.3% față de anul trecut, în timp ce profitul operațional a fost de 36.5 milioane de lire, o scădere de 17%. Însă United a înregistrat o creștere de 11.9% în ceea ce privește veniturile comerciale, datorită noilor contracte cu Alibaba și Mondelez International.
Ed Woodward, directorul general al lui United, și-a manifestat sprijinul față de Ole Gunnar Solskaer, anunțând că cei de la United îl văd pe norvegian ca fiind soluția pe termen lung pentru club.
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
ACUM 36 MINUTE
Ne dorim să terminăm în forță sezonul în Premier League, Europa League și FA Cup acum că intrăm în ultima treime a sezonului. Am continuat să facem progrese în reconstruirea echipei, cu multe schimbări în ceea ce privește jucătorii aduși și promovați de la academie, existând fundația pentru a avea succes pe termen lung în timp ce implementăm viziunea noastră și cea fotbalistică a lui Ole Gunnar Solskjaer
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
IERI LA 06:21
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20