Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste bună pentru Arsenal înaintea meciului din Community Shield contra lui Liverpool

Nicu Savin

Publicat 28/08/2020 la 11:31 GMT+3

Noul sezon din fotbalul englez începe conform obiceiului cu Comumunity Shield (Supercupa Angliei). Mâine, în direct la Eurosport, campioana Liverpool o va întâlni pe Arsenal, câștigătoarea Cupei Angliei, în lupta pentru primul trofeu al sezonului. Chiar înaintea acestei partide, Mikel Arteta s-a arătat încrezător că starul echipei, Pierre Emerick Aubameyang își va prelungi contractul cu "tunarii".

Mikel Arteta este foarte încrezător că Pierre Emerick Aubameyang va continua la Arsenal

Credit imagine: Getty Images

După ce Arsenal a anunțat că se confruntă cu 4 cazuri de coronavirus înainte de meciul cu Liverpool, fanii "tunarilor" au parte și de vești bune. Managerul Mikel Arteta a declarat că este foarte încrezător că atacantul Pierre Emerick Aybameyang va semna un nou contract cu echipa din nordul Londrei.
Gabonezul a ajuns la Arsenal în ianuarie 2018 de la Borussia Dortmund și mai are doar un an de contract cu "tunarii". În această vară presa britanică a insinuat că Aubameyang ar vrea să părăsească Emirates, dar Mikel Arteta crede că până la urmă atacantul de 31 de ani va rămâne la echipă.
"Am avut niște discuții foarte bune cu el și cu agentul său și sunt aproape sigur că vom ajunge la un acord cât de curând. Aceasta este senzația mea.", a declarat Arteta.
Gabriel dos Santos Magalhães, Lille 2019-2020 (Getty Images)

Gabriel Megalhaes este la un pas de Arsenal

De asemenea, antrenorul lui Arsenal este convins că și fundașul celor de la Lille, Gabriel Megalhaes, se va alătura cât de curând echipei sale, deși transferul nu este oficial perfectat: "Încă nu putem anunța nimic, afacerea nu este finalizată. Este un jucător pe care l-am urmărit de multă vreme și sperăm că îl putem transfera până la urmă. Uneori, în etapele finale ale discuțiilor nu este atât de ușor pe cât pare, dar suntem destul de pozitivi că îl vom lua."
Arsenal a terminat sezonul trecut pe locul 8 în Premier League, dar a obținut calificarea în Europa League datorită victoriei din Cupa Angliei, 2-1 contra lui Chelsea, meci în care Aubameyang a înscris ambele goluri ale "tunarilor".
Meciul din Community Shield dintre Arsenal și Liverpool va avea loc mâine cu începere de la ora 18:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo