Klopp rămăsese cu doar doi fundași centrali disponibili - Virgil van Dijk și Joe Gomez - după accidentările suferite de Matip și Lovren, în timp ce Fabinho, care ar fi putut ocupa și el acest post, lipsește de la sfârșitul lui noiembrie.
Nathaniel Phillips a fost rechemat din împrumutul de la Stuttgart pentru doar 17 zile pentru a face față situației, el urmând să fie împrumutat înapoi la clubul german până la finalul sezonului.
Klopp a declarat pentru site-ul clubului: ”Aștept până vor fi pe teren și cineva îmi spune că pot face o sesiune de antrenamente completă. Pare că Joel va fi disponibil, Fabinho și el câteva zile mai târziu. Dejan ar putea reveni și el”.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2019/01/11/2497767.jpg
”Este foarte important și ne ajută enorm. Dar vom vedea cum merg lucrurile. Această săptămână este foarte importantă”, a completat el.
”Cu toții știm ce înseamnă meciul de duminică cu United, știm ce așteaptă oamenii de la noi. Va fi un meci mare și vom încerca să fim pregătiți”, a declarat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 19 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 20 ORE