Fundașul central va încerca să mai joace în acest sezon deși șansele sale erau considerate minuscule după ce s-a accidentat la ligamentul încrucișat în urma unei intrări extrem de dure a lui Jordan Pickford în derby-ul cu Everton.
După operație, Van Dijk a confirmat pe 18 octombrie că a făcut un plan de recuperare cu un specialist iar internaționalul olandez a început acum antrenamentele ușoare pentru a se pregăti de a doua fază a recuperării, una mult mai intensă.

În sfârșit, vești bune pentru Jurgen Klopp

Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
ACUM 9 ORE
Aceasta este o veste excelentă pentru campioana Angliei, care are parte de un adevărat coșmar înfruntându-se cu o adevărată criză a accidentărilor. Nu se știe dacă Van Dijk este neapărat înaintea programului setat inițial, însă faptul că fundașul a început deja să facă mișcare este cu siguranță un semn încurajator pentru Liverpool.
Joe Gomez va rata și el restul sezonului din cauza unei accidentări serioase suferite la antrenamentele Angliei săptămâna trecută. Astfel, Joel Matip rămâne singurul fundaș central din lotul de seniori disponibil pentru Jurgen Klopp.

Fabinho, Robertson și Thiago revin

Criza accidentărilor a lovit puternic Liverpool, însă pare că a ieșit, în sfârșit, soarele pe strada lui Jurgen Klopp. După vestea că Van Dijk a început deja recuperarea, germanul i-a avut la dispoziție la antrenamente și pe Fabinho, Andy Robertson și Thiago Alcantara.
Toți trei sunt așteptați să revină la derby-ul cu Leicester, transmis în direct de Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 10 ORE
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 11 ORE