Fundașul central va încerca să mai joace în acest sezon deși șansele sale erau considerate minuscule după ce s-a accidentat la ligamentul încrucișat în urma unei intrări extrem de dure a lui Jordan Pickford în derby-ul cu Everton.
După operație, Van Dijk a confirmat pe 18 octombrie că a făcut un plan de recuperare cu un specialist iar internaționalul olandez a început acum antrenamentele ușoare pentru a se pregăti de a doua fază a recuperării, una mult mai intensă.

În sfârșit, vești bune pentru Jurgen Klopp

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Aceasta este o veste excelentă pentru campioana Angliei, care are parte de un adevărat coșmar înfruntându-se cu o adevărată criză a accidentărilor. Nu se știe dacă Van Dijk este neapărat înaintea programului setat inițial, însă faptul că fundașul a început deja să facă mișcare este cu siguranță un semn încurajator pentru Liverpool.
Joe Gomez va rata și el restul sezonului din cauza unei accidentări serioase suferite la antrenamentele Angliei săptămâna trecută. Astfel, Joel Matip rămâne singurul fundaș central din lotul de seniori disponibil pentru Jurgen Klopp.

Fabinho, Robertson și Thiago revin

Criza accidentărilor a lovit puternic Liverpool, însă pare că a ieșit, în sfârșit, soarele pe strada lui Jurgen Klopp. După vestea că Van Dijk a început deja recuperarea, germanul i-a avut la dispoziție la antrenamente și pe Fabinho, Andy Robertson și Thiago Alcantara.
Toți trei sunt așteptați să revină la derby-ul cu Leicester, transmis în direct de Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52