Sergio Aguero s-a accidentat în ultimul meci din Premier League, contra lui Chelsea, câștigat de formația de pe Etihad, scor 2-1. Se pare că atacantul de 31 de ani a suferit o accidentare la tendonul piciorului stâng și va rata mai multe partide, inclusiv derby-ul cu Manchester United de pe 7 decembrie. Presa din Anglia susține că golgheterul lui Manchester City ar putea reveni pe teren tocmai pe 15 decembrie, la meciul cu Arsenal.
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724246.jpg
Guardiola a vorbit despre problemele de lot din ultima perioadă și consideră că are jucători care îi pot ține locul cu brio lui Aguero:
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 7 ORE
Îi vom simți lipsa lui Sergio. Are o problemă la tendon care îl va ține departe de teren câteva meciuri. Zinchenko are și el probleme, în timp ce David Silva este ok, a avut doar o crampă. Până își va reveni Aguero, ne vom baza pe Jesus și Sterling | Pep Guardiola, înaintea meciului cu Șahtior din UEFA Champions League.
Sane, Laporte și Bravo completează lista indisponibililor din lotul lui Manchester City, înaintea unui meci care îi poate asigura calificarea în primăvara europeană. După 13 etape disputate, Manchester City se află pe locul trei în Premier League, la nouă puncte în spatele liderului Liverpool. În UEFA Champions League, formația pregătită de Guardiola stă mult mai bine și este la un singur punct de calificarea în "optimi".
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30