Oficialii "cormoranilor" încearcă să facă tot posibilul pentru a remedia această situație și au reușit deja un prim pas, primind aprobare din partea autorităților locale pentru mărirea capacității stadionului Anfield, informează Daily Mail.
Șefii lui Liverpool au solicitat de la începutul lunii decembrie 2020 dreptul de a demara lucrările pentru mărirea celebrei arene, dar lucrurile au fost tergiversate din cauza protestelor numeroase ale unor cetățeni care susțin că pentru a se crea spațiu pentru locuri în plus pe stadion, se va distruge o parte dintr-un parc din apropiere (Stanley).
Mai exact, 27 de copaci din parcul respectiv vor trebui scoși pentru ca lucrările să poată fi efectuate. Liverpool și-a luat angajamentul de a planta alți 70 de copaci, în alte locuri, iar în final consilierii locali din oraș au votat pentru cauza clubului (6 vorturi pentru și 2 împotrivă).
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2009/11/26/561200.jpg

Liverpool va investi 60.000 de £ pentru mărirea stadionului Anfield

Astfel, stadionul Anfield va fi mărit cu 7.000 de locuri, urmând a avea 61.000 de locuri. Ca atare, faimoasa arenă va deveni a 3-a ca și dimensiune dintre cele pe care se joacă în Premier League, după Old Trafford (74.775) și Tottenham Stadium (62.850).
Lucrările vor începe încă din timpul sezonului viitor, prin construcția unei structuri în spatele actualelor tribune, iar lucrarea propriu-zisă se va efectua în vara anului viitor, în pauza competițională. Timpul alocat pentru efectuarea lucrărilor este de 18 luni, iar costul total va ajunge la 60.000 de £.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45