Oficialii "cormoranilor" încearcă să facă tot posibilul pentru a remedia această situație și au reușit deja un prim pas, primind aprobare din partea autorităților locale pentru mărirea capacității stadionului Anfield, informează Daily Mail.
Șefii lui Liverpool au solicitat de la începutul lunii decembrie 2020 dreptul de a demara lucrările pentru mărirea celebrei arene, dar lucrurile au fost tergiversate din cauza protestelor numeroase ale unor cetățeni care susțin că pentru a se crea spațiu pentru locuri în plus pe stadion, se va distruge o parte dintr-un parc din apropiere (Stanley).
Mai exact, 27 de copaci din parcul respectiv vor trebui scoși pentru ca lucrările să poată fi efectuate. Liverpool și-a luat angajamentul de a planta alți 70 de copaci, în alte locuri, iar în final consilierii locali din oraș au votat pentru cauza clubului (6 vorturi pentru și 2 împotrivă).
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2009/11/26/561200.jpg

Liverpool va investi 60.000 de £ pentru mărirea stadionului Anfield

Astfel, stadionul Anfield va fi mărit cu 7.000 de locuri, urmând a avea 61.000 de locuri. Ca atare, faimoasa arenă va deveni a 3-a ca și dimensiune dintre cele pe care se joacă în Premier League, după Old Trafford (74.775) și Tottenham Stadium (62.850).
Lucrările vor începe încă din timpul sezonului viitor, prin construcția unei structuri în spatele actualelor tribune, iar lucrarea propriu-zisă se va efectua în vara anului viitor, în pauza competițională. Timpul alocat pentru efectuarea lucrărilor este de 18 luni, iar costul total va ajunge la 60.000 de £.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 10 ORE