Liverpool a fost lovită de o veste proastă în această seară. Trupa lui Jurgen Klopp nu se va putea baza în următoarele meciuri nici pe Sadio Mane, după ce zilele trecute a fost confirmat faptul că Thiago Alcantara, noul sosit de pe Anfield, are Covid-19.
În urmă cu puțin timp, Liverpool a anunțat pe site-ul oficial că Mane, una dintre piesele de bază din ofensiva "cormoranilor", a contractat virusul.

Mane, testat pozitiv cu Covid-19! Starul lui Liverpool va rata 2 meciuri din Champions League

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 11 ORE
"Sadio Mane a fost testat pozitiv cu Covid-19 și se află în izolare la domiciliu. Atacantul, care a înscris în victoria de luni împotriva lui Arsenal, a prezentat simptome minore ale coronavirusului, dar acum se simte bine. El va rămâne în izolare în perioada determinată de regulament (n.r. - 14 zile).", au anunțat cei de la Liverpool.
Mane va fi nevoit să rămână în auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile. Starul senegalez va rata cel puțin 5 meciuri. Următoarele 3 din Premier League, cu Aston Villa, Everton și Sheffield United, precum și primele două partide din grupele UEFA Champions League, împotriva lui Ajax și Midjtylland.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53