Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste proastă pentru Liverpool! Sadio Mane a fost infectat cu Covid-19. Ce meciuri va rata

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/10/2020 la 00:29 GMT+3

Sadio Mane a fost depistat pozitiv cu Covid-19, la ultimul test efectuat de Liverpool. Starul din atacul "cormoranilor" a prezentat simptome minore, iar în prezent se află în izolare la domiciliu.

Sadio Mane, starul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a fost lovită de o veste proastă în această seară. Trupa lui Jurgen Klopp nu se va putea baza în următoarele meciuri nici pe Sadio Mane, după ce zilele trecute a fost confirmat faptul că Thiago Alcantara, noul sosit de pe Anfield, are Covid-19.
În urmă cu puțin timp, Liverpool a anunțat pe site-ul oficial că Mane, una dintre piesele de bază din ofensiva "cormoranilor", a contractat virusul.

Mane, testat pozitiv cu Covid-19! Starul lui Liverpool va rata 2 meciuri din Champions League

"Sadio Mane a fost testat pozitiv cu Covid-19 și se află în izolare la domiciliu. Atacantul, care a înscris în victoria de luni împotriva lui Arsenal, a prezentat simptome minore ale coronavirusului, dar acum se simte bine. El va rămâne în izolare în perioada determinată de regulament (n.r. - 14 zile).", au anunțat cei de la Liverpool.
Mane va fi nevoit să rămână în auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile. Starul senegalez va rata cel puțin 5 meciuri. Următoarele 3 din Premier League, cu Aston Villa, Everton și Sheffield United, precum și primele două partide din grupele UEFA Champions League, împotriva lui Ajax și Midjtylland.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo