McGinn, mijlocașul exponențial din formația lui Dean Smith, a suferit o fractură de gleznă și va lipsi, potrivit presei din Anglia, în următoarele trei luni.
Imediat după finalul partidei, tehnicianul lui Aston Villa a oferit primele detalii despre situația scoțianului:
"John a făcut un RMN și trebuie să recunosc că glezna nu arată deloc bine. Vom aștepta să vedem ce decid medicii.", a spus Dean Smith.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
Între timp, diagnosticul a fost pus: fractură. Perioada de recuperare se anunță de trei luni, astfel încât mijlocașul de 25 de ani ar putea rata și meciul naționalei sale din barajul pentru EURO 2020, împotriva Israelului, de la finalul lunii martie.

McGinn, șanse minime să plece la United

În ultima vreme, s-a tot vorbit despre un potențial transfer al lui McGinn la Manchester United, în schimbul sumei de 60 milioane de euro. În condițiile actuale, mutarea pare greu de realizat, având în vedere că Ole Gunnar Solskjaer are nevoie de un jucător care să poată evolua începând din ianuarie.
John McGinn a bifat 20 de apariții în tricoul lui Aston Villa în acest sezon, reușind să înscrie de 3 ori și să ofere 2 pase decisive. Formația pregătită de Dean Smith a pierdut ieri confruntarea de pe teren propriu contra lui Southampton, scor 1-3, și a coborât în zona retrogradării, pe locul 18.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53