Meciul cu Atletico Madrid, din Champions League, a fost o adevărată provocare pentru "Regina Europei", care a trebuit să se recunoască învinsă (1-0 pentru spanioli). Trupa lui Simeone a jucat extrem de agresiv, iar mulți se temeau că, pe lângă Henderson, Klopp va avea și alți jucători indisponibili.
Mane, schimbat la pauză în Ligă, este apt, schimbarea lui având în vedere doar o teamă pentru un eventual cartonaș roșu, în timp ce înlocuirea lui Salah a fost una tactică, neavând de-a face cu o eventuală accidentare a egipteanului.
La ultimul antrenament de dinaintea partidei cu West Ham, toți jucătorii liderului din Premier League s-au prezentat excelent, singura absență notabilă fiind căpitanul Jordan Henderson. Totuși, perioada lui de indisponibilitate nu va fi una lungă, urmând să stea pe tușă maximum trei săptămâni.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 2 ORE
"Toți băieții sunt bine, sunt apți, cu excepția lui Hendo. Avem opțiuni pentru a-l înlocui, ceea, ce este excelent. E o șansă pentru ceilalți să demonstreze de ce sunt în stare, am încredere în ei. Jordan nu ar fi jucat oricum în toate meciurile până la finalul sezonului, astfel că acest moment de pauză îi va prinde bine", a spus Klopp, conform liverpoolfc.com.
Întrebat dacă va odihni mai mulți titulari contra "ciocănarilor", având în vedere că partida nu are o miză deosebită - Liverpool e ca și campioană, iar obiectivul principal redevine Champions League -, Klopp a dat asigurări că va trimite în teren un "11" cât mai apropiat de cel ideal.
"Mai e timp destul până la meciul cu Atletico, astfel că nu cred că voi proteja pe nimeni cu gândul la meciul retur. Pot să apară schimbări în primul "11", dar acestea vor surveni firesc, nu pentru că mă gândesc deja la returul din Champions League", a mai spus Klopp.
Din lotul lui Liverpool nu vor face parte Xherdan Shaqiri și Nathaniel Clyne, care se refac încă după accidentări de lungă durată.
Cum ar putea arăta Liverpool cu West Ham
  • Alisson - Alexander Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 6 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 8 ORE