Thiago Alcantara a ajuns liber de contract la Liverpool și încă de la primul meci (cu Chelsea) și-a arătat clasa. Din păcate, în cel de-al 2-lea meci în tricoul "cormoranilor" (derby-ul cu Everton) Thiago a fost accidentat și stat departe de gazon până în acest moment.
Se pare că perioada de inactivitate a mijlocașului spaniol se apropie de sfârșit, conform spuselor lui Jurgen Klopp, care a menționat că Thiago a început să se antreneze alături de coechipierii săi, dar încă nu este apt pentru a reveni pe teren. Totuși, momentul în care Thiago ar putea juca din nou pentru Liverpool nu este departe, asta dacă totul va decurge normal în privința recuperării.

Thiago Alcantara ar putea reveni curând pe teren

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM O ZI
"Thiago s-a antrenat parțial cu echipa până acum, dar vineri s-a antrenat întreaga sesiune. Dar a fost totuși o sesiune redusă de antrenament. El trebuie să revină complet la antrenamentele echipei. Nu poți să te antrenezi la capacitate maximă o zi și apoi să joci în Premier League. Așadar, arată destul de promițător în acest moment, dar nu pot spune mai multe despre asta, ca să fiu sincer. Nu știu.", a declarat Klopp, citat de Goal.com.
Așadar este exclus ca Thiago să facă parte din echipa lui Liverpool pentru deplasarea de la Newcastle de mâine seară, dar ibericul ar putea juca în primul meci al "cormoranilor" din 2021, cel de pe terenul lui Sothampton, de pe 4 ianuarie.
Newcastle-Liverpool este mâine seară, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Europsort Player, începând cu ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38