Thiago Alcantara a ajuns liber de contract la Liverpool și încă de la primul meci (cu Chelsea) și-a arătat clasa. Din păcate, în cel de-al 2-lea meci în tricoul "cormoranilor" (derby-ul cu Everton) Thiago a fost accidentat și stat departe de gazon până în acest moment.
Se pare că perioada de inactivitate a mijlocașului spaniol se apropie de sfârșit, conform spuselor lui Jurgen Klopp, care a menționat că Thiago a început să se antreneze alături de coechipierii săi, dar încă nu este apt pentru a reveni pe teren. Totuși, momentul în care Thiago ar putea juca din nou pentru Liverpool nu este departe, asta dacă totul va decurge normal în privința recuperării.

Thiago Alcantara ar putea reveni curând pe teren

Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 44 MINUTE
"Thiago s-a antrenat parțial cu echipa până acum, dar vineri s-a antrenat întreaga sesiune. Dar a fost totuși o sesiune redusă de antrenament. El trebuie să revină complet la antrenamentele echipei. Nu poți să te antrenezi la capacitate maximă o zi și apoi să joci în Premier League. Așadar, arată destul de promițător în acest moment, dar nu pot spune mai multe despre asta, ca să fiu sincer. Nu știu.", a declarat Klopp, citat de Goal.com.
Așadar este exclus ca Thiago să facă parte din echipa lui Liverpool pentru deplasarea de la Newcastle de mâine seară, dar ibericul ar putea juca în primul meci al "cormoranilor" din 2021, cel de pe terenul lui Sothampton, de pe 4 ianuarie.
Newcastle-Liverpool este mâine seară, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Europsort Player, începând cu ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05