Trei staruri din echipa campioanei Angliei, inclusiv Thiago, au reluat antrenamentele după ce s-au ales cu accidentări în etapele prcedente. Astfel, Jurgen Klopp a primit vești excelente înainte de Boxing Day. Tehnicianul german a fost nevoit să facă tot felul de improvizații și să gestioneze o listă lungă de accidentări pentru cele 14 etape parcurse până acum de cormorani în Premier League.
Transferat în vară de la Bayern Munchen, Thiago a absentat încă din luna octombrie, de la Merseyside Derby, dar a fost ieri văzut la antrenamentele conduse cu mult entuziasm de Jurgen Klopp. Desemnat antrenorul anului 2020 în cadrul galei FIFA The Best, Klopp a fost fotografiat zâmbitor, purtând discuții cu Thiago pe terenul de fotbal.

Vești excelente pentru Jurgen Klopp înainte de Boxing Day

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE
Liverpool îi va primi astfel în lot pe James Milner, Xherdan Shaqiri și Thiago Alcantara înaintea meciului de duminică cu West Brom. Totuși, acesta din urmă nu va intra pe teren, potrivit lui Jurgen Klopp, care nu ar vrea să riște o recidivă a accidentării. Milner și Shaqiri vor fi luați în considerare pentru meciul de pe Anfield de duminică, însă Thiago va fi în continuare menajat după accidentarea de la genunchi suferită pe 17 octombrie.
"Thiago a făcut deja primii pași înspre antrenamentele colective. Nu efectuează încă antrenamente alături de echipă, dar face pași importanți în acea direcție. Din păcate nu putem să ne grăbim cu revenirea lui pentru că a stat departe de teren pentru ceva timp. Ceilalți jucători stau mai bine, sunt mai aproape. Shaq s-a antrenat foarte bine, iar Millie a efectuat ieri un antrenament întreg. Este o situație nouă pentru noi, mai avem antrenamente la dispoziție înainte să luăm decizii. Lucrurile arată bine pentru noi, dar nu știu acum ce să spun. Thiago nu va fi inclus pentru meciul de duminică, mai întâi trebuie să fie în formă maximă la antrenamente, iar apoi putem vorbi și despre asta. Nu pare că este departe de acest moment, sper să fie așa", a spus Jurgen Klopp la conferința de presă de azi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 20 ORE
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25