Echipa lui Pep Guardiola a venit la baza de antrenamente City Football Academy marți pentru a efectua noi teste după ce cinci jucători și doi membri ai staff-ului au fost depistați pozitivi cu coronavirus.
Rezultatele au venit negative miercuri după-amiază iar echipa a efectuat apoi primul antrenament după ce baza fusese anterior închisă.
Manchester City va juca cu Chelsea pe Stamford Bridge duminică în direct pe Eurosport - rezultatele negative ale testelor confirmă practic faptul că partida se va disputa.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38

Manchester City, probleme mari din cauza COVID-19

Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Luni, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton a devenit imposibil de disputat. Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.
Potrivit presei din Anglia, portarul Ederson, Ferran Torres și Cancelo ar fi cei trei noi jucători care au intrat în contact cu virusul.
Focarul de coronavirus apărut pe Etihad – acum șapte cazuri de la ziua de Crăciun – a apărut în urma victoriei cu 4-1 din Cupa Angliei în fața lui Arsenal.
Manchester City a călătorit către și de la Londra în aceeași zi pentru a reduce pe cât posibil riscul îmbolnăvirii cu coronavirus, însă au petrecut mai mult timp în hotel înaintea meciului. "Cetățenii" sunt de părere că acolo au intrat în contact cu virusul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20