Pandemia de coronavirus va face foarte complicată situația ca meciurile din Premier League să poată fi urmărite LIVE de fanii fotbalului din cel mai frumos campional al lumii. Cel puțin un an, stadioanele din Anglia nu vor putea fi pline, a anunțat James Calder, un membru din guvernul britanic. De altfel, acesta a spus că doar 25% din capacitatea stadioanelor va putea fi folosită de la jumătatea anului viitor.
James Calder este de părere că niciodată nu va fi sigură revenirea fanilor pe stadioane, nu până nu se va demonstra eficiența unui vaccin. Calder, un chirurg care a operat cu succes mai multe staruri din sport, a jucat un rol esențial în a oferi sprijin pentru reluarea sezonului din Premier League după 100 de zile de pauză. El a precizat încă de la început că fanii nu vor mai putea intra pe stadioane, iar că jucătorii, antrenorii și staff-ul echipelor vor trebui testați de două ori pe săptămână.

Noul sezon din Premier League revine pe 12 septembrie

Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 18 ORE
Premier League a anunțat vineri în mod oficial că noul sezon va debuta pe 12 septembrie: ”Oficialii Premier League au căzut de acord astăzi ca sezonul 2020/2021 să înceapă pe 12 septembrie. De asemenea, ultimul meci al stagiunii se va disputa pe 23 mai. Premier League va continua să se cosulte cu federația și cu Football League privind programarea tuturor competițiilor interne”, se arată în comunicatul emis de liga engleză.
Actualul sezon din Premier League se va încheia în acest weekend, în direct pe Eurosport. Cel mai lung sezon din istoria Premier League a ajuns în sfârșit la un final. Nu a fost anulat și nici înghețat. Nici nu am ajuns la a face media punctelor. Mai avem în schimb o singură rundă pentru a încheia acest sezon așa cum trebuie - pe gazon. De la reînceperea sezonului, Liverpool a devenit matematic campioană, Norwich a retrogradat și ea oficial în iulie, însă lupta pentru evitarea retrogradării și cursa pentru Europa rămân mize importante pentru etapa 38
26/07/2020 - toate meciurile încep la 18:00
  • Southampton v Sheffield United
  • Newcastle United v Liverpool
  • Manchester City v Norwich City
  • Burnley v Brighton & Hove Albion
  • Arsenal v Watford
  • Crystal Palace v Tottenham Hotspur
  • Everton v Bournemouth
  • West Ham United v Aston Villa
  • Leicester City v Manchester United – ÎN DIRECT pe Eurosport 1
  • Chelsea v Wolverhampton Wanderers
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 21 ORE