Kevin de Bruyne a fost înlocuit cu Gabriel Jesus în minutul 60 al meciului câștigat de City în fața celor de la Aston Villa, scor 2-0, belgianul acuzând o accidentare în zona tendonului. Astăzi, mijlocașul a fost supus unor investigații amănunțite, iar verdictul medicilor a venit ca un trăznet pentru Guardiola, pentru că De Bruyne va lipsi circa 2-3 săptămâni.
De Bruyne este cel mai important jucător de creație de la City, el având deja 15 pase decisive în acest sezon (10 în Premier League), iar lipsa lui ar putea da peste cap mecanismul "cetățenilor", care începuse să funcționeze tot mai bine în ultima vreme.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01
Problema cea mare pentru Guardiola este faptul că se apropie meciul cu Liverpool și deocamdată nu se știe dacă De Bruyne va fi apt la acel meci, programat peste 2 săptămâni și jumătate. Până atunci, City va juca cu Cheltenham în Cupa Angliei (23 ianuarie) și cu West Bromwich (26 ianuarie), Sheffield United (30 ianuarie) și Burnley (3 februarie) în Premier League, meciuri pe care De Bruyne le va rata în mod sigur.
https://i.eurosport.com/2021/01/08/2967164.jpg

Kun Aguero, pozitiv la Covid-19

Revenirea lui Kun Aguero se prelungește din nou. Atacantul argentinian a stat în auto-izolare începând cu 10 ianuarie, deoarece a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19, iar temerile că și el ar fi putut contacta virusul s-au adeverit.
Aguero a confirmat că are coronavirus prin intermediul unei postări pe contul personal de Twitter: "Ultimul test pe care mi l-am făcut a ieșit pozitiv. Am avut câteva simptome și urmez sfaturile medicului pentru a mă recupera. Aveți grijă cu toții!", a scris argentinianul.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Aguero a jucat foarte puțin în acest sezon (9 meciuri în toate competițiile) din cauza accidentărilor, iar acum, problemele create de infectarea cu Covid-19 îl țin din nou departe de teren. Ultima apariție a lui Aguero în tricoul lui City a fost în prima zi a acestui an, în victoria cu 3-1 în fața lui Chelsea, când argentinianul a fost introdus pe final.
În ultima vreme, presa internațională a scris că Aguero nu va mai continua la City din vară, când contractul său va expira. Atacantul nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea și e posibil să ajungă la PSG, unde este dorit de Mauricio Pochettino.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
27/11/2022 LA 16:16