Jurgen Klopp a dezvăluit într-o videoconferință publicată de site-ul oficial al lui Liverpool cum este viața lui în izolare.
Nu sunt foarte multe lucruri bune care se întâmplă în prezent. Un lucru bun pentru mine e că am acum timp pentru diferite lucruri. Am învățat lucruri diferite. Din păcate, tot nu pot să cânt așa că nu am cum să învăț. Sunt responsabil cu spălatul vaselor și mi-am făcut pentru prima dată omletă. Nu știu dacă au fost bune pentru că nu am mai avut oportunitatea să mai fac de atunci, nici nu am cerut să mi se ofere ocazia. Dar o provocare pentru săptămâna viitoare: am 52 de ani și tot nu pot să fac nodul la cravată. Așa că săptămâna viitoare voi învăța. Probabil va dura o săptămână pentru că mâinile mele sunt complet inutile
Mi-am încheiat cariera la 33 de ani, am devenit manager. Primele 6 luni făceam antrenamentele cu ceilalți jucători. Dar apoi am cam uitat și a fost momentul în care m-am oprit din alergat. În urmă cu un an m-am suit pe banda de alergat, m-am simțit bine dar e plictisitor. Așa că acum am încercat în exterior și mi-a plăcut foarte mult. De când a început izolarea am ieșit în fiecare zi să alerg și văd îmbunătățiri: am scos timp mai bun, am comandat un ceas care să monitorizeze.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
Mi-a apărut în lista de YouTube un clip de 3-4 minute cu parada după câștigarea UEFA Champions League. M-am uitat vreo 3-4 minute și apoi am trimis în grupul în care sunt și jucătorii cu mesajul: Încă e real. Au fost câteva meciuri frumoase de-a lungul timpului, Barcelona, cu Manchester City pe propriul teren, cu Leicester acasă, și am avut ocazia să revăd clipuri scurte de câteva minute de la acele partide. Și le-am spus băieților să trimită clipul preferat din ultimii ani și au fost multe frumoase.
Fiul meu era aici când s-a instituit starea de urgență și a rămas aici. Așa că în fiecare seară alternăm cine e responsabil cu telecomanda. Ne uităm la Downtown Abbey, am început să văd și filme de la Marvel, Iron Man mi-a plăcut. Nu sunt fixat pe un anumit gen, îmi plac filmele. Filmele mele preferate sunt cele ușor stupid precum Tăntălăul și Gogoman, Omul cu Apa. Problema mea e că râd cu poftă și mult timp așa că toți cei care se uită alături de mine este enervat și întrerupt și nu mai înțelege gluma următoare pentru că eu râd în continuare după precedenta. Nu e o plăcere să te uiți la o comedie alături de mine. Un film bun este precum o vacanță pentru minte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06