Premier League ar fi trebuit să se dispute la finalul acestei săptămâni, însă depistarea cu virusul COVID-19 a tehnicianului lui Arsenal, Mikel Arteta, și a mijlocașului ofensiv de bandă al lui Chelsea, Hudson Odoi, i-au determinat pe oficialii Premier League să întrerupă orice activitate sportivă în Anglia până pe 3 aprilie.
La ședința de ieri în care s-a luat această decizie a participat și Karren Brady, vicepreședinta lui West Ham, care a militat de la început pentru întreruperea Premier League. Karren consideră că suspendarea ar trebui prelungită, fără a se mai dori terminarea sezonului, în contextul în care riscurile sunt prea mari.
"Toate competițiile de fotbal din Anglia trebuie anulate, iar sezonul să fie declarat nul. Jucătorii nu mai pot evolua în siguranță, nu are cum să continue campionatul. Premier League speră că această întrerupere de trei săptămâni să rezolve din lucruri, dar pot să spun că așa ceva e doar un vis. Cine știe unde s-ar fi ajuns dacă nu întrerupeam campionatele din acest weekend? Singura variantă de bun simț e ca întregul sezon să se întrerupă acum definitiv, iar rezultatele să nu se ia în considerare", a spus oficialul londonezilor, citată de Sky Sports.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Dincolo de factorul uman, e posibil ca West Ham să aibă și un interes direct în anularea stagiunii. Asta pentru că echipa se află pe locul 16, cu 27 de puncte, la egalitate cu Bournemouth, ocupanta primei poziții care retrogradează în Championship.

Ce se întâmplă cu Liverpool

Liverpool mai are nevoie de doar două victorii pentru a fi matematic campioană. Mai mult, la eventuala reluare, "cormoranii" ar avea meci direct cu City, pe Etihad, astfel că un eventual succes ar garanta cucerirea titlului.
În contextul unei anulări, trupa lui Klopp ar fi extrem de nedreptățită, lucru recunoscut de Karren Brady. Aceasta a explicat că săptămâna viitoare urmează o nouă ședință cu reprezentanții Premier League, iar Liverpool ar putea fi încoronată, totuși, campioană, judecând după avansul avut.
"E o mare lovitură pentru Liverpool, e normal să se simtă jefuiți de un titlu pe care îl așteptau de 30 de ani. Acest lucru va fi discutat de Premier League cu reprezentanții celorlalte cluburi săptămâna viitoare, când avem o nouă ședință de urgență", a mai spus Brady.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
UEFA Europa Conference League
Declarațiile lui Andrei Cordea după eșecul cu West Ham. "S-au schimbat 5 antrenori de când sunt eu"
04/11/2022 LA 09:36