Premier League ar fi trebuit să se dispute la finalul acestei săptămâni, însă depistarea cu virusul COVID-19 a tehnicianului lui Arsenal, Mikel Arteta, și a mijlocașului ofensiv de bandă al lui Chelsea, Hudson Odoi, i-au determinat pe oficialii Premier League să întrerupă orice activitate sportivă în Anglia până pe 3 aprilie.
La ședința de ieri în care s-a luat această decizie a participat și Karren Brady, vicepreședinta lui West Ham, care a militat de la început pentru întreruperea Premier League. Karren consideră că suspendarea ar trebui prelungită, fără a se mai dori terminarea sezonului, în contextul în care riscurile sunt prea mari.
"Toate competițiile de fotbal din Anglia trebuie anulate, iar sezonul să fie declarat nul. Jucătorii nu mai pot evolua în siguranță, nu are cum să continue campionatul. Premier League speră că această întrerupere de trei săptămâni să rezolve din lucruri, dar pot să spun că așa ceva e doar un vis. Cine știe unde s-ar fi ajuns dacă nu întrerupeam campionatele din acest weekend? Singura variantă de bun simț e ca întregul sezon să se întrerupă acum definitiv, iar rezultatele să nu se ia în considerare", a spus oficialul londonezilor, citată de Sky Sports.
Fotbal
150 de ani de la primul meci jucat în Cupa Angliei, cea mai veche competiţie din istorie
11/11/2021 LA 13:03
Dincolo de factorul uman, e posibil ca West Ham să aibă și un interes direct în anularea stagiunii. Asta pentru că echipa se află pe locul 16, cu 27 de puncte, la egalitate cu Bournemouth, ocupanta primei poziții care retrogradează în Championship.

Ce se întâmplă cu Liverpool

Liverpool mai are nevoie de doar două victorii pentru a fi matematic campioană. Mai mult, la eventuala reluare, "cormoranii" ar avea meci direct cu City, pe Etihad, astfel că un eventual succes ar garanta cucerirea titlului.
În contextul unei anulări, trupa lui Klopp ar fi extrem de nedreptățită, lucru recunoscut de Karren Brady. Aceasta a explicat că săptămâna viitoare urmează o nouă ședință cu reprezentanții Premier League, iar Liverpool ar putea fi încoronată, totuși, campioană, judecând după avansul avut.
"E o mare lovitură pentru Liverpool, e normal să se simtă jefuiți de un titlu pe care îl așteptau de 30 de ani. Acest lucru va fi discutat de Premier League cu reprezentanții celorlalte cluburi săptămâna viitoare, când avem o nouă ședință de urgență", a mai spus Brady.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Premier League se umple de miliardari! West Ham a anunțat vânzarea a 27% din acțiuni către un magnat
10/11/2021 LA 17:00
Premier League
West Ham United, gest superb față de Ogbonna, după ce italianul ar putea rata tot restul sezonului
09/11/2021 LA 20:24