În momentul în care Garcia era scos de pe teren cu targa chiar în fața managerului lui Manchester City, Guardiola nici nu l-a băgat în seamă și a ales să rămână concentrat pe meci deși mai erau doar câteva minute iar echipa sa conducea cu 2-0.
Apărătorul iberic a fost ghinionist şi s-a ciocnit brutal de Ederson, rămânând inert pe gazon. Imediat, medicii şi-au făcut apariţia, dar preţ de minute bune a părut că spaniolul nu este conştient. În cele din urmă, acesta a putut comunica cu cei care îl îngrijeau, iar doctorii au luat toate măsurile de precauţie care se impun în astfel de cazuri: i-au imobilizat gâtul şi i-au montat o mască de oxigen. Imediat, Garcia a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare.
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 12 MINUTE
De notat că în momentul accidentării lui Garcia, Guardiola consumase toate cele cinci schimbări, astfel că în ultimele 10 minute City a evoluat şi ea cu un om mai puţin pe teren.
Rezultatul de pe Etihad consolidează poziţia secundă a lui City în clasament, iar Liverpool va mai avea de aşteptat înainte să devină campioană. "Cormoranii" sperau ca formaţia lui Pep să se încurce cu Arsenal, astfel încât ei să obţină titlul chiar pe terenul lui Everton, duminică seară, în direct la Eurosport.

Pep Guardiola: ”Suntem îngrijorați de Eric”

”Suntem îngrijorați în ceea ce-l privește pe Eric, bineînțeles. El este conștient dar cred că va fi testat pentru că o lovitură la cap este mereu gravă. Medicul mi-a spus că era conștient și apoi a trebuit să vin la conferință”, a afirmat Guardiola la conferința de presă de după meci.
”Sunt sigur că vom face tot ce putem pentru a ne asigura că totul este în regulă și că el este bine”, a adăugat spaniolul.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
18/05/2022 LA 04:52