Contractul lui Aguero, care este cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City cu 256 de goluri, va expira în această vară iar conducerea cetățenilor nu i-a oferit încă argentinianului prelungirea înțelegerii, după 10 sezoane excelente la club.
Argentinianul de 32 de ani a avut parte de un sezon dificil marcat de accidentări și o infectare cu coronavirusul, dar antrenorul Pep Guardiola a informat că Aguero poate avea în continuare un rol important în finalul stagiunii actuale.
Această poziție este similară cu cea a conducerii cetățenilor care va lua o decizie privind viitorul lui Aguero la finalul actualului sezon, conform The Mirror.
Premier League
”N-avem nevoie de lecții de istorie de la tine!” Schimb dur de cuvinte între fani și Solskjaer
ACUM 3 ORE
În ciuda acestui lucru, Guardiola a afirmat că partea emoțională nu va face parte din decizia clubului de a-i oferi lui Aguero o nouă înțelegere. În prezent, argentinianul câștigă 275.000 de lire pe săptămână.

Pep Guardiola, despre situația lui Sergio Aguero

”El știe asta. A știut asta din prima zi. Sergio a fost accidentat un an. Este o perioadă lungă. A jucat două, trei meciuri și apoi s-a accidentat iar”, a declarat Guardiola.
”Dar mă gândesc mereu că avem nevoie de el în această parte a sezonului, în momentele potrivite, pentru că are un talent special. Ne va ajuta”, consideră spaniolul.
”Spre sfârșitul sezonului vor fi meciuri care vor fi echilibrate și dificile și vom avea nevoie de el. Avem nevoie de oameni care să marcheze iar este cel mai bun la acest capitol”, a adăugat Pep.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arteta, despre eșecul Super Ligii: ”Cel mai puternic mesaj transmis vreodată de fani!”
ACUM 3 ORE
Premier League
Apar consecințele pentru cluburile din Anglia! Ce măsură a luat Premier League împotriva ”Big Six”
ACUM 5 ORE