Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că Sergio Aguero încă poate juca un rol important pentru club după ce a revenit în partida câștigată de ”cetățeni” cu Arsenal, însă atacantul argentinian trebuie să-și demonstreze valoarea pe teren dacă dorește un nou contract.
Aguero, care a ajuns la City în 2011 și este cel mai bun marcator din istoria clubului cu 254 de goluri, va deveni liber de contract la finalul sezonului și poate negocia deja cu alte cluburi începând din ianuarie.

Mesajul lui Guardiola pentru Kun Aguero

Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ
”Sergio trebuie să demonstreze acum, la fel ca fiecare dintre noi, că merită să rămână aici. Trebuie să joace bine, să marcheze și să aducă victorii. După aceea eu împreună cu clubul vom decide”, a declarat Guardiola.
”Dar dacă el va juca la nivelul lui, nu avem îndoieli că va rămâne pentru că este unic. Este important pentru club, pentru fani, pentru toată lumea. Dar a lipsit patru luni și trebuie să înceapă să se antreneze regulat și să marcheze. Ne simțim mai bine cu el. Ne-a lipsit în momentele importante din sezonul trecut”, a adăugat spaniolul.
Manchester City, care se află pe locul 10 în Premier League cu șapte puncte după patru meciuri, va începe noul sezon din UEFA Champions League miercuri seara împotriva lui Porto pentru ca apoi să joace cu West Ham în campionat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM O ORĂ
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50