Motivul este că jucătorul își dorește să continue încă 3 sezoane la Chelsea, în timp ce oficialii îi oferă un contract pe numai 2 sezoane.
Chelsea a pierdut duelul cu Bayern Munchen, din manșa tur a "optimilor" Champions League, scor 0-3, după o seară în care jocul trupei lui Frank Lampard n-a strălucit deloc. Willian, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Chelsea, a fost introdus pe finalul partidei, dar n-a reușit să facă diferența. La finalul confruntării de pe Stamford Bridge, brazilianul a vorbit despre prelungirea contractului cu echipa la care a ajuns în urmă cu 7 ani.
Willian a dezvăluit că încă nu a ajuns la un numitor comun cu oficialii lui Chelsea, din perspectiva unui nou contract.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40
"Oamenii din conducere mi-au oferit un contract pe încă 2 ani și nu par dispuși să schimbe această hotărâre. Eu le-am explicat că îmi doresc o înțelegere pe 3 ani. Situația este dificilă, chiar nu știu dacă voi accepta oferta. În continuare, obiectivul meu este să muncesc și să mă concentrez asupra meciurilor rămase din acest sezon.", a spus Willian pentru Esporte Interativo.
https://i.eurosport.com/2020/01/05/2747173.jpg

Willian, de 7 ani la Chelsea

Ajuns pe Stamford Bridge în 2013, Willian a fost o piesă elementară din primul "11" al lui Chelsea în ultimele 7 sezoane. În cele 34 de apariții din stagiunea curentă, Willian a înscris 5 goluri și a oferit 5 pase decisive. În ultima vreme, s-a tot vorbit despre interesul celor de la Barcelona și Tottenham pentru atacantul ajuns la 31 de ani, având în vedere că viitorul lui Willian la Chelsea este deocamdată incert.
În cei 7 ani în care a îmbrăcat tricoul lui Chelsea, Willian a înscris 57 de goluri și 58 de assist-uri, reușind să câștige 5 trofee, printre care 2 titluri în Premier League și un trofeu Europa League.
În prezent, cota de piață a brazilianului este estimată la 32 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55