Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vincent Kompany: "Van Dijk este cel mai bun fundaș din istoria Premier League"

Sebastian Ujica

Publicat 10/05/2020 la 15:00 GMT+3

Fostul căpitan al celor de la Manchester City, Vincent Kompany, a explicat de ce Virgil Van Dijk este numărul 1 în topul preferințelor sale.

Virgil van Dijk - FC Liverpool

Credit imagine: Imago

Vincent Kompany a câștigat de 4 ori titlul în Premier League în cei 11 ani petrecuți la Manchester City. Belgianul este considerat unul dintre cei mai buni fundași din era Premier League.
Însă Kompany nu consideră că el ar merita un astfel de titlu onorific, ci jucătorul celor de la FC Liverpool, Virgil Van Dijk! Olandezul a fost transferat în iarna lui 2018 pentru o sumă record la acea vreme și este aproape de câștigarea primului său titlu în Premier League, Liverpool având 25 de puncte avans în clasament în momentul în care sezonul a fost suspendat.

Motivele date de Kompany

Vincent Kompany consideră că Van Dijk este numărul 1 în istoria Premier League dintre fundași, în dauna unor alte nume importante precum Nemanja Vidic, John Terry, Rio Ferdinand sau .. Vincent Kompany.
L-as alege pe Virgil Van Dijk ca cel mai bun fundaș din istoria Premier League. Este o alegere ciudată pentru că nu a fost în prim-plan pentru o perioadă la fel de lungă ca Terry sau Ferdinand. Dar semnele oferite de Van Dijk în ultimele sezoane fac să fie atât de clar faptul că dacă ar fi ajuns la o echipă de top mai devreme, ar fi fost și mai sus acum.
Reprezintă o mare diferență pentru echipa lui. Un fundaș nu este niciodată pe cont propriu, este importantă comunicarea cu coechipierii și cum își face echipa mai puterincă. Liverpool înainte de Van Dijk era la un nivel iar Liverpool cu Van Dijk este cu totul altceva. De asta îl aleg ca cel mai bun fundaș din istoria Premier League
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo