Vorbind la podcastul oficial al lui Manchester United, Patrice Evra a povestit despre un incident dintr-un turneu de presezon care l-a înfuriat total pe Sir Alex.
Jucătorii lui United erau obosiți după un meci amical și deși erau mulți suporteri care îi așteptau la autocar, ei au ales să ignore fanii și au mers direct în autocar. Vorbind despre acest moment, Evra a spus: ”Înainte să ajungem la autocar, eram foarte obosiți, ca să fiu sincer și erau mulți fani prezenți. Așa că am decis să nu dăm niciunul autografe. Și am mers direct în autocar și m-am uitat afară iar Sir Alex dădea autografe la toată lumea”.
”Cred că a stat în jur de 45 de minute. Semna pentru toată lumea. Le-am spus colegilor: ”Am încurcat-o!”. A venit în autobuz și a început să țipe la noi: ”Cine vă credeți? Oamenii vă plătesc salariul. Oamenii vin să vă vadă. Treceți imediat să semnați autografe!”, povestește Evra. ”Apoi am semnat pentru fiecare fan. Aceasta era mentalitatea lui”, a adăugat Evra.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24