Tottenham a fost învinsă pe teren propriu de Liverpool cu 3-1, iar formația lui Jose Mourinho s-a îndepărtat serios de primele poziții ale clasamentului.
"Cormoranii" au deschis scorul în prelungirile primei reprize și, potrivit presei engleze, tensiunea a atins cote maxime în vestiarul londonezilor la pauză. Daily Sport scrie că elevii lui Mourinho s-au certat serios între ei, reproșându-și erorile făcute la golul lui Firmino, care a rupt echilibrul de pe tabelă.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980601.png

Serge Aurier a plecat de la stadion la pauză

La pauza meciului de aseară, Mourinho a operat 2 schimbări: Eric Lamela și Harry Winks au intrat în locul lui Harry Kane și Serge Aurier. Dacă în cazul atacantului schimbarea a survenit din cauza unei accidentări, care îl va ține pe acesta departe de teren o bună perioadă de timp, Aurier a fost înlocuit din cauza evoluției sale foarte slabe din prima parte.
Fundașul ivorian a fost foarte nervos pentru acest lucru și a părăsit stadionul chiar la pauză, așa cum susțin rapoartele presei britanice.
Episodul este mai puțin obișnuit pentru o echipă condusă de Mourinho, antrenor care este recunoscut pentru abilitatea de a-și ține uniți jucătorii, dar se pare că rezultatele slabe din ultima vreme au contribuit la creearea unei stări de continuă tensiune la clubul londonez.
După meci, Mourinho a admis că starea de spirit a echipei nu a fost cea mai bună: "E greu de acceptat atunci când pierzi. Este o stare neplăcută, jucătorii nu au cum să fie fericiți."
Pentru Tottenham urmează e meciuri foarte importante în următoarea săptămână (cu Brighton în deplasare și cu Chelsea și West Bromwich acasă), iar dacă rezultatele vor lipsi, londonezii ar putea ieși definitiv din lupta pentru titlu.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18