Lucian Sânmărtean a avut onoarea să joace în UEFA Champions League pe Old Trafford, stadionul lui Manchester United. Se întâmpla în 2003, pe vremea când fostul internațional român avea 23 de ani și evolua la Panathinaikos.

Ziua în care Sânmărtean l-a "speriat" pe Sir Alex Ferguson: "Am înțepenit!"

Manchester United și Panathinaikos s-au întâlnit în faza grupelor, în sezonul 2003/2004 al prestigioasei competiții.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 5 ORE
Într-un interviu oferit pentru as.ro, "magicianul" Sânmărtean a dezvăluit că Sir Alex Ferguson l-a prezentat jucătorilor săi drept "singurul pericol" din echipa lui Panathinaikos.
"Când am intrat pe Old Trafford, am înţepenit. Sir Alex a zis "românul din echipa grecilor este singurul pericol". Nu ştiu dacă în Premier League m-aş fi adaptat, mă refer la fizic. Jucătorii mari, dacă au un sezon mai slab, sunt mâncaţi", a povestit Lucian Sânmărtean, pentru as.ro.
Panathinaikos a suferit o înfrângere usturătoare pe Old Trafford, scor 0-5, după golurile marcate de Silvestre, Fortune, Butt, Djemba-Djemba și Ole Gunnar Solskjaer, actualul manager al lui United.
https://i.eurosport.com/2020/12/14/2955174.jpg

Sânmărtean, 5 apariții în UEFA Champions League

Sânmărtean a evoluat la Panathinaikos în perioada 2003-2007, după ce grecii l-au cumpărat de la Gloria Bistrița, în schimbul sumei de 900.000 de euro.
Mijlocașul cu 21 de selecții la naționala României a adunat 5 apariții în UEFA Champions League alături de Panathinaikos, reușind să înscrie un gol, în poarta lui PSV Eindhoven.
Fostul internațional a cucerit 2 trofee alături de formația din Atena: titlul și Cupa Greciei, în sezonul 2003/2004.

Andres Iniesta, idolul lui Sânmărtean: "Am văzut ce înseamnă fotbalul mare!"

Expertul Premier League Show a dezvăluit că Manchester City este echipa sa favorită din Premier League, iar idolul său este Andres Iniesta:
"Manchester City este echipa mea favorită, fiindcă mi-a plăcut Guardiola. Iniesta este idolul meu. Pentru mine, el a fost top, am văzut ce înseamnă fotbalul mare. Pep, pe unde a fost, a avut succes", a mai spus Sânmărtean, pentru sursa citată.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 9 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 10 ORE