Aseară, la finalul partidei cu Chelsea, jucătorii și antrenorii lui Liverpool au primit medaliile de campioni și trofeul pentru câștigarea Premier League. La finalul meciului, unul dintre cei mai importanți oameni din ”dream-team”-ul lui Jurgen Klopp, olandezul Virgil Van Dijk, a oferit câteva declarații în care și-a exprimat bucuria de a fi campion și a menționat că Liverpool nu se va opri aici.
”Este un vis devenit realitate pentru toți. A fost o așteptare lungă pentru fanii lui Liverpool din toată lumea. E o senzație nemaipomenită să știu că sunt campion în Premier League”, a spus fundașul la finalul festivității de premiere.
Întrebat despre sezonul trecut, când Liverpool a adunat 97 de puncte dar totuși a pierdut titlul, Van Dijk a spus că a fost dificil acel moment, dar că e bucuros că echipa a avut puterea să o ia de la capăt în acest sezon: ”A fost dificil. City a câștigat, dar ne-am spus cu toții că putem să câștigăm anul următor. Am luat-o de la capăt, ne-am concentrat pe fiecare meci în parte, iar mentalitatea de învingători ne-a adus rezulatele din acest an. Munca extraordinară de la antrenamente și unitatea grupului ne-a ajutat să câștigăm. Acest grup de jucători este ceva cu totul special”.
Premier League
"Rafa Benitez va fi demis!" Anunț dur din Anglia după înfrângerea suferită de Everton cu Liverpool
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2019/04/04/2558325.jpg

Van Dijk: ”Am meritat din plin acest titlu”

Van Dijk a vorbit și despre perioada de întrerupere generată de pandemie și a spus că nimeni nu poate contesta supremația ”cormoranilor” din acest sezon: ”Pauza a fost dificilă. Dar a fost la fel pentru toate echipele. Când am revenit mai aveam nevoie de 6 puncte pentru a fi campioni, iar când Chelsea a câștigat contra lui City ne-am ușurat. Am avut apoi câteva meciuri mai proaste, nu ne-am mai concentrat, am pierdut de 2 ori”.
”Nimeni nu poate contesta acest titlu câștigat de noi. Am meritat să fim campioni. Am câștigat cu 7 etape înainte de final, niciodată nu s-a mai întâmplat asta. Am câștigat la o distanță imensă față de adversai, e o distanţă de un kilometru. Am făcut-o pe merit și acum sărbătorim. Dar din sezonul viitor o vom lua de la capăt și vom încerca să câștigăm din nou”, a încheiat cel mai bun fundaș central din Premier League.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
IERI LA 12:46
Premier League
Jurgen Klopp, surprins de rezultatele Balonului de Aur! Ce a declarat tehnicianul lui Liverpool
30/11/2021 LA 16:54