Presiunea este din ce în ce mai mare, dar aceasta vine mai ales din partea mass-media. Le place să facă multă presiune asupra noastră și trebuie să facem față acestui val. Nu mă deranjează, deoarece nu mă gândesc la ce spun ceilalți, ci doar vreau să câștig fiecare joc ce îmi este pus în față.
Cu siguranță, trebuie să ne bucurăm de faptul că ne aflăm în fruntea Premier League și să fim plini de încredere, în special datorită modului în care am obținut toate aceste puncte, uneori cele mai bune prestații, dar într-un final reușind să culegem toate cele trei puncte.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE
Sunt atât de multe meciuri rămase, încât nu ne putem gândi în acest moment la câștigarea titlului. Nu este realist. Nu trebuie și nici nu o vom face.
Personal, nu urmăresc meciurile celor de la Manchester City dar am familia și prietenii ce îmi trimit mesaje despre ce se întâmplă, în special după înfrângerea lui Manchester City de la Wolves. Este doar parte din viața mea, dar am învățat în fiecare an că nu trebuie să dăm atenția parcursului celorlalte echipe până la finalul stagiunii. Până acum, ne-am făcut treaba foarte bine, însă nici Manchester City nu se situează foarte departe.
Foamea de trofee este din ce în ce mai mare ca în trecut, înainte să câștigăm UEFA Champions League. Toată lumea vrea să experimenteze acest sentiment din nou. A fost o noapte fantastică cu toată pregătirea pentru această finală și bucuria de după meciul contra Barcelonei.
Cu opt victorii din tot atâtea disputate în acest sezon din Premier League, Liverpool are parte de cel mai bun start de sezon din istoria sa în Premier League, iar ”cormoranii” par să fie încrezători în propriile forțe pentru adjudecarea primului titlu Premier League.
Cu toții avem vise, cu toții avem obiective. În ceea ce privește UEFA Champions League, am început campania precedentă cu intenția de a câștiga și anul acesta o vom face pentru Premier League. Sper să se întâmple anul acesta, dar în caz contrar, vom încerca în sezonul următor.
Evident, este loc pentru îmbunătățiri, să avem o altă abordare asupra meciurilor. Uneori, echipele joacă foarte bine împotriva noastră și nu se dau bătute. Îmi aduc aminte de meciul cu Sheffield și cât de dificil a fost să jucăm pe propriul lor teren. Pentru asta, trebuie să le oferim credit.
În ceea ce privește partida contra celor de la Manchester United, diavolii roșii nu vor putea conta pe David de Gea, respectiv Paul Pogba, însă acest detaliu nu îi distrage atenția lui Virgil van Dijk, care sugerează că Liverpool se va concentra doar asupra propriei prestații la ora jocului.
Nu este cea mai ideală situație pentru ei, să nu poată conta pe principala opțiune pentru postul de portar și unul dintre mijocașii de bază ai echipei, însă tot ce trebuie să facem e să ne concentrăm strict pe jocul nostru.
Vor să răzbune startul nefast de sezon și nu este ceea ce și-au dorit la acest moment, dar vom merge acolo cu intenția de a mări distanța de puncte și de a ne continua seria de victorii conseuctive în Premier League.
Ceea ce se întâmplă în acest sezon de Premier League este incredibil, atât pentru noi, cât și pentru fani. Cred că toate jocurile din UEFA Champions League sunt la fel de importante precum cele din Premier League. Întreaga atmosferă și nerăbdarea de dinainte de meciuri este mai mare în anumite meciuri comparativ cu celelalte, dar nu cred că este cel mai important meci al sezonului.
Cu 60 de partide ca titular în cele 61 de partide disputate în Premier League, Virgil van Dijk își dorește să rămână o prezență constantă în angrenajul primului 11 al ”cormoranilor”.
Vreau să fiu implicat în fiecare joc. Sunt cele mai tari experiențe ca jucător de fotbal, să mergi pe teren și să îți ilustrezi talentul fotbalistic în fața întregii lumi, să încerci să câștigi un meci alături de o echipă cu care te antrenezi în fiecare zi. Este ceva unic.
Nu este ușor, trebuie să te privești în oglindă și, cu viață pe care o trăim, este foarte important să faci anumite sacrificii, ce ulterior îți vor benefice. Spre exemplu, vom juca patru meciuri în următoarele 11 partide. Călătorim, stăm la hotel și trebuie să urmărești ceea ce mănânci, ceea ce bei și să fii sigur că te recuperezi așa cum trebuie.
Tocmai din acest motiv este foarte important să te explorezi pentru că, la sfârșitul zilei, oamenii vin la stadion să te vadă jucând și nu contează dacă ai fost răcit în ziua precedentă, important este să oferi tot ceea ce e mai bun în ziua meciului.
Rolul meu în colectivul lui Liverpool este același, cu sau fără banderola de căpitan. Încerc să îmi asum anumite responsabilități, pentru că aceasta îmi este poziția. Am încercat să îmi conduc colegii de la spate în tot acest timp și, având o priveliște de ansamblu asupra întregului teren, pot gestiona anumite momente ale jocului din această zonă a terenului.
În jurul meu există fundașii, sau mijlocașii, cărora încerc să le transmit cele mai bune indicații, chiar dacă uneori acestea nu sunt tocmai cele mai inspirate. Tot ce contează este ca, la finalul meciului, să culegem roadele muncii noastre.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53