Managerul lui Manchester City a avut un mesaj de susținere pentru fanii echipei, prin care le-a transmis să stea în casă și să respecte recomandările primite.
Guardiola le-a promis suporterilor că va face tot este posibil pentru ca ei să se simtă mai bine, în aceste vremuri dificile. Mai mult, tehnicianul spaniol a glumit, spunând că el și jucătorii săi vor reveni cu câteva kilograme în plus.
"Ne este dor de fotbal. Ne lipsește enorm viața pe care am avut-o până în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, acum este momentul să ascultăm și să urmăm recomandările cadrelor medicale. Voi sunteți familia mea din fotbal și vom face tot ce putem ca să vă simțiți mai bine. Vom reveni mai puternici, mai buni, mai prietenoși și... puțin mai grași. Stați în casă și protejați-vă.", a fost mesajul lui Guardiola, pe site-ul oficial al lui City.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 9 ORE

Guardiola donează 1 milion de euro

Pep Guardiola se implică puternic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Antrenorul lui Manchester City se află la casa lui din Barcelona și, în ultimele zile, a lucrat alături de avocații săi pentru a vedea cum poate să investească într-un mod cât mai util suma de 1 milion de euro pe care o donează, anunță BBC.
Guardiola vrea să-și ajute țara, Spania, afectată puternic de pandemia de COVID-19. Banii donați de Guardiola vor merge către o campanie promovată de Colegiul Medical din Barcelona și către Fundația Angel Soler Daniel.
Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia, cu aproape 40.000 de persoane testate pozitiv și 2.696 de persoane care și-au pierdut viața din cauza virusului.
Banii pe care Pep Guardiola îi donează vor ajuta la cumpărarea de echipament medical și materiale protectoare pentru staff-ul medical care îi tratează pe cei admiși în spitale. Catalunya este una dintre regiunile din Spania cu număr mare de cazuri.
Guardiola continuă trendul celor implicați în fotbal care donează 1 milion de euro pentru această luptă după Robert Lewandowski, Leo Messi sau Cristiano Ronaldo. Căpitanul Barcelonei a donat suma către 2 spitale, unul din Argentina și unul din Barcelona, în timp ce Cristiano Ronaldo lucrează alături de agentul său, Jorge Mendes, donând pentru 3 secții de terapie intensivă din Lisabona și Porto.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53