Articol scris de Romeo Ene
După Norwich, știm și a doua formație care din sezonul viitor va juca în cel mai puternic campionat al lumii. În cazul în care va reuşi şi Bournemouth să promoveze, fiind în prezent pe locul 3, cu 77 de puncte, atunci ediţia 2021-2022 de Premier League ar putea avea la start aceleaşi echipe precum în sezonul 2019-2020, excepție Sheffield United.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Watford, înapoi în Premier League

Cu 88 de puncte după 44 de partide, Watford a promovat matematic în Premier League, cu 2 etape înainte de finalul sezonului şi are şanse chiar la câştigarea campionatului, fiind la 5 puncte de Norwich, liderul din Championship. Watford are cea mai bună apărare din Championship, cu doar 28 de goluri primite în 44 de partide şi este echipa cu cel mai bun parcurs de pe teren propriu, obţinând 56 de puncte în 22 de partide.
Xisco Munoz, managerul lui Watford, declara după succesul echipei sale de pe terenul lui Norwich: "Norwich este o echipă foarte bună, am reuşit să-i învingem de două ori în acest sezon, ceea ce este foarte important pentru noi. Am făcut un joc bun şi consider că este o victorie meritată. Toţi jucătorii fac ceea ce le spun, muncesc din greu. Există o mare încredere în echipă. Am toată încrederea în capacitatea acestei echipe şi există, de asemenea, un spirit de echipă excelent. Suntem foarte mulţumiţi de acest rezultat, dar trebuie să rămânem concentraţi sută la sută".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38