Stadionul este aproape de spitalul general din Watford iar președintele clubului, Scott Duxbury, a declarat că vor face ”tot ce trebuie” pentru a susține NHS în această perioadă dificilă. Stadionul va deschis pentru mai multe operațiuni, inclusiv pregătiri, facilități pentru îngrijirae copiilor dar și depozitarea.
Sezonul de fotbal a fost suspendat până pe 30 aprilie cel puțin. NHS va avea un acces ușor la stadion, acesta fiind aproape de principalul spital iar Watford a informat că este pregătită ”să acționeze în concordanță” când staff-ul NHS va ajunge la stadion.
Duxbury a declarat: ”Trebuie să uităm de fotbal în acest moment și să ne concentrăm pe a face tot ce putem pentru a susține NHS și spitalul din Watford în mod special. Fiind în proximitate de spital, avem posibilitatea de a ne oferi ajutorul și vom face tot ce este posibil pentru a susție NHS”.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53