PA Sport

Watford și-a oferit stadionul pentru sistemul medical din Marea Britanie

Watford și-a oferit stadionul pentru sistemul medical din Marea Britanie

25/03/2020 la 15:46Actualizare 25/03/2020 la 16:00

Watford a oferit stadionul Vicarage Road pentru sistemul medical din Marea Britanie (NHS) pentru a combate pandemia de coronavirus.

Stadionul este aproape de spitalul general din Watford iar președintele clubului, Scott Duxbury, a declarat că vor face ”tot ce trebuie” pentru a susține NHS în această perioadă dificilă. Stadionul va deschis pentru mai multe operațiuni, inclusiv pregătiri, facilități pentru îngrijirae copiilor dar și depozitarea.

Sezonul de fotbal a fost suspendat până pe 30 aprilie cel puțin. NHS va avea un acces ușor la stadion, acesta fiind aproape de principalul spital iar Watford a informat că este pregătită ”să acționeze în concordanță” când staff-ul NHS va ajunge la stadion.

Duxbury a declarat: ”Trebuie să uităm de fotbal în acest moment și să ne concentrăm pe a face tot ce putem pentru a susține NHS și spitalul din Watford în mod special. Fiind în proximitate de spital, avem posibilitatea de a ne oferi ajutorul și vom face tot ce este posibil pentru a susție NHS”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.