Fotbal
Premier League

Watford și-a oferit stadionul pentru sistemul medical din Marea Britanie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Signage outside of Watford's Vicarage Road Stadium

Credit imagine: PA Sport

DeVlad Dumitrescu
25/03/2020 la 14:46

Watford a oferit stadionul Vicarage Road pentru sistemul medical din Marea Britanie (NHS) pentru a combate pandemia de coronavirus.

Stadionul este aproape de spitalul general din Watford iar președintele clubului, Scott Duxbury, a declarat că vor face ”tot ce trebuie” pentru a susține NHS în această perioadă dificilă. Stadionul va deschis pentru mai multe operațiuni, inclusiv pregătiri, facilități pentru îngrijirae copiilor dar și depozitarea.

Sezonul de fotbal a fost suspendat până pe 30 aprilie cel puțin. NHS va avea un acces ușor la stadion, acesta fiind aproape de principalul spital iar Watford a informat că este pregătită ”să acționeze în concordanță” când staff-ul NHS va ajunge la stadion.

Premier League

Chelsea pierde la Sheffield United și riscă să iasă din top 4 în Premier League

ACUM 10 ORE

Duxbury a declarat: ”Trebuie să uităm de fotbal în acest moment și să ne concentrăm pe a face tot ce putem pentru a susține NHS și spitalul din Watford în mod special. Fiind în proximitate de spital, avem posibilitatea de a ne oferi ajutorul și vom face tot ce este posibil pentru a susție NHS”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Primul caz confirmat de coronavirus de la revenirea Serie A

ACUM 11 ORE
Premier League

Norwich, retrogradată din Premier League! Ce record negativ a doborât echipa lui Daniel Farke

ACUM 12 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol