The Athletic dezvăluie în premieră primele imagini cu noul stadion pe care cei de la Watford se gândesc să-l construiască și pe care să se mute de pe Vicarage Road. Imaginile publicate de jurnaliștii englezi arată zona unde ar urma să fie construită noua arenă și cum este în plan să arate.
Primele informații legate de noul stadion al lui Watford au apărut în luna octombrie: Populous, designerii din spatele noii arene a lui Tottenham, au primit proiectul pentru noua arena care ar urma să fie construită în estul orașul, în cartierul Bushey.
https://i.eurosport.com/2020/03/05/2789732.png
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM O ORĂ
Momentan, cei de la Watford sunt concentrați pe salvarea de la retrogradare astfel că proiectul este în stand-by. În plus, cei de la Watford nu sunt deciși dacă să construiască o nouă arenă sau să renoveze Vicarage Road, stadionul pe care echipa a jucat în ultimii 98 de ani.
Dacă vor opta pentru un nou stadion, acesta ar urma să fie la o distanță de 2.5 kilometri de Vicarage Road. Noua arenă ar urma să aibă o capacitate de peste 30.000 de locuri, în timp ce Vicarage Road are în prezent o capacitate de 21.000 de locuri. Nu a fost dezvăluit costul noii arene
https://i.eurosport.com/2020/03/05/2789734.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23