Wayne Rooney face parte din istoria lui Manchester United, și chiar dacă momentan este legat doar sentimental de clubul de pe Old Trafford, părerile sale despre ceea ce se întâmplă acolo contează mereu.
United a avut evoluții oscilante în stagiunea precedentă, când a terminat pe poziția secundă în Premier League, fără însă a emite pretenții la primul loc, adjudecat clar de rivala concitadină Manchester City. "Diavolii" puteau termina sezonul cu un trofeu, dar echipa lui Solskjaer a pierdut finala Europa League împotriva celor de la Villarreal.
Fanii încep să-și piardă răbdarea și au declanșat un război cu proprietarii clubului în momentul în care United s-a numărat printre echipele care au dorit înființarea Super Ligii Europene și este de așteptat ca acest conflict de la distanță să continue. Liniștea ar putea fi readusă pe Old Trafford numai cu rezultate bune ale echipei și cu trofee, iar oficialii depun eforturi să-i întărească echipa lui Solskjaer.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52

Wayne Rooney, avertisment pentru Solskjaer

Transferul lui Jadon Sancho este deja perfectat, iar șansele ca Varane să ajungă și el pe Old Trafford sunt semnificative, astfel că echipa va deveni mult mai puternică față de sezonul trecut. Aici se adaugă experiența acumulată de tinerii jucători de mare valoare și omogenitatea echipei, deci există toate premisele ca United să aspire la titlul din Premier League.
Wayne Rooney laudă transferurile reușite de fostul său club, dar consideră că Solskjaer se va afla sub o mare presiune în acest sezon, fiind obligat să livreze rezultate.
"Va veni Sancho și sunt zvonuri că vor veni și alți jucători de valoare. Cred că va exista multă presiune. United se află într-o perioadă în care fanii vor rezultate, vor trofee, astfel că Ole și personalul său vor fi supuși presiunii pentru a livra acest lucru.City, Chelsea și Liverpool sunt echipe foarte bune, dar puteți vedea cum Manchester United se îmbunătățește treptat. Cred că sezonul viitor va fi o mare provcare pentru ei", a declarat Ronney, citat de Daily Mail.
Rooney și-a început cariera de antrenor în timpul stagiunii trecute și a salvat-o in extremis de la retrogradarea din Championship pe Derby County, formați cu care va porni în noul sezon cu ambiții mult mai mari.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
Ronaldo, ironizat de Rooney, după ce l-a făcut invidios! I-a amintit subtil de rivalitatea cu Messi
08/04/2022 LA 11:04