Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wayne Rooney laudă transferurile lui Man United, dar îi transmite un avertisment clar lui Solskjaer

Nicu Savin

Publicat 19/07/2021 la 18:47 GMT+3

Wayne Rooney este în plină pregătire cu Derby County pentru noul sezon din Championship, dar fostul mare atacant urmărește atent ce se întâmplă la clubul la care a jucat în cea mai mare parte a carierei, Manchester United.

Wayne Rooney

Credit imagine: Getty Images

Wayne Rooney face parte din istoria lui Manchester United, și chiar dacă momentan este legat doar sentimental de clubul de pe Old Trafford, părerile sale despre ceea ce se întâmplă acolo contează mereu.
United a avut evoluții oscilante în stagiunea precedentă, când a terminat pe poziția secundă în Premier League, fără însă a emite pretenții la primul loc, adjudecat clar de rivala concitadină Manchester City. "Diavolii" puteau termina sezonul cu un trofeu, dar echipa lui Solskjaer a pierdut finala Europa League împotriva celor de la Villarreal.
Fanii încep să-și piardă răbdarea și au declanșat un război cu proprietarii clubului în momentul în care United s-a numărat printre echipele care au dorit înființarea Super Ligii Europene și este de așteptat ca acest conflict de la distanță să continue. Liniștea ar putea fi readusă pe Old Trafford numai cu rezultate bune ale echipei și cu trofee, iar oficialii depun eforturi să-i întărească echipa lui Solskjaer.

Wayne Rooney, avertisment pentru Solskjaer

Transferul lui Jadon Sancho este deja perfectat, iar șansele ca Varane să ajungă și el pe Old Trafford sunt semnificative, astfel că echipa va deveni mult mai puternică față de sezonul trecut. Aici se adaugă experiența acumulată de tinerii jucători de mare valoare și omogenitatea echipei, deci există toate premisele ca United să aspire la titlul din Premier League.
Wayne Rooney laudă transferurile reușite de fostul său club, dar consideră că Solskjaer se va afla sub o mare presiune în acest sezon, fiind obligat să livreze rezultate.
"Va veni Sancho și sunt zvonuri că vor veni și alți jucători de valoare. Cred că va exista multă presiune. United se află într-o perioadă în care fanii vor rezultate, vor trofee, astfel că Ole și personalul său vor fi supuși presiunii pentru a livra acest lucru.City, Chelsea și Liverpool sunt echipe foarte bune, dar puteți vedea cum Manchester United se îmbunătățește treptat. Cred că sezonul viitor va fi o mare provcare pentru ei", a declarat Ronney, citat de Daily Mail.
Rooney și-a început cariera de antrenor în timpul stagiunii trecute și a salvat-o in extremis de la retrogradarea din Championship pe Derby County, formați cu care va porni în noul sezon cu ambiții mult mai mari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo