Wayne Rooney este de părere că Manchester United acordă prioritate tipului greșit de jucător înainte de încheierea ferestrei de transferuri. Rooney crede că United ar trebui să încerce să îl aducă pe Harry Kane, nu pe Jadon Sancho, deoarece "diavolii" au deja jucători foarte buni de profilul internaționalului englez de la Borussia Dortmund.
De la deschiderea ferestrei de transferuri, Manchester United a încerct pe toate căile să îl ia pe Sancho, dar ofertele diavolilor au fost pe rând refuzate de clubul german. United a adus totuși un atacant, ajungând la un acord cu Edison Cavani, uruguayanul semnând din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat acordul cu PSG.
"Jadon Sancho este un jucător de top, dar mi se pare ciudat că a fost prioritatea numărul 1 de transfer a lui Manchester United.", a scris Rooney într-un articol pentru The Sunday Times.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
ACUM 14 ORE
Rooney îl vede pe Harry Kane ca fiind jucătorul de care formația lui Ole Gunar Solskjaer are nevoie și chiar dacă ar fi greu de transferat de la Tottenham, Manchester United trebuia să încerce acest lucru: "Aș prefera să cheltuiesc 100 de milioane de £ în încercarea de a-l aduce pe Harry Kane. Da, aducerea lui Kane de la Tottenham ar fi dificilă, poate imposibilă, dar United este un club care ar trebui să facă întotdeauna eforturi pentru a-i transfera pe cei mai buni jucători, iar Kane este exact ceea ce are nevoie Ole Gunnar Solskjaer, la fel cum ar fi fost Erling Haaland, pe care United l-a ratat anul trecut - un adevărat număr 9."
https://i.eurosport.com/2019/07/18/2640774.jpg

Rooney: "Rashford, Martial sau Greenwood sunt la fel de buni"

Wayne Rooney crede că United are deja în echipă jucători de profilul lui Sancho, iar venirea acestuia l-ar putea scoate din echipă pe Mason Greenwood, care este la fel de talentat și are același potențial: "De ce să cheltui 100 de milioaned de £ pentru un talent pe care îl ai deja? United îi are pe Rashford și pe Martial, iar venirea lui Sancho l-ar scoate din schemă pe Greenwood, care joacă pe aceeași poziție, este la fel de bun și are aceeași vârstă."
Fostul jucător al lui United, este convins că un atacant de careu este ceea ce îi lipsește lui Solskjaer: "Un Kane, Haaland sau cineva ca Robert Lewandowski le-ar oferi lui Rashford și Martial mai multă libertate de mișcare în diferite zone, un om căruia să-i ofere pase decisive, fără a fi nevoiți să înscrie ei mereu."
Manchester United are un început slab de sezon. "Diavolii" au doar 3 puncte din 2 meciuri, fiind învinși acasă de Crystal Palace, iar apoi obținând in-extremis o victorie pe terenul celor de la Brighton, un meci în care echipa lui Solskjaer a suferit. Astăzi, United joacă acasă cu Tottenham în derby-ul etapei a 4-a din Premier League, meci care va începe la ora 18:30 și care va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Anglia - SUA 0-0, după o partidă slabă făcută de ambele echipe! Fanii au huiduit pe final
ACUM 15 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
IERI LA 06:09