Liverpool încearcă să îl trasfere pe mijocașul Thiago Alcantara, care mai are un an de contract cu Bayern Munchen. Viitorul internaționalului spaniol se va hotărî după finala Champions League din această seară, dintre Bayern și PSG.
Thiago a anunțat că vrea să plece din Germania în această vară și a dat de înțeles că s-a înțeles cu Liverpool. Jurgen Klopp și-a manifestat și el intenția de a lucra cu Thiago, astfel că mutarea acestuia pe Anfield este tot mai probabilă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Wayne Rooney: "Sper ca Thiago să nu ajungă la Liverpool"

Chiar dacă a plecat de mult de la Manchester United, Wayne Rooney rămâne un fan al acestei echipe. În vederea luptei din Premier League din sezonul viitor, fostul atacant al "diavolilor" speră ca Liverpool să nu reușească să-l trasfere pe Thiago Alcantara, pe care englezul îl consideră unul dintre cei mai buni mijlocași din lume la ora actuală.
"Thiago a fost aproape să ajungă la United în 2013, iar acum Liverpool este interesată de el. Este unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. Sper să nu ajungă la Liverpool.", a spus Rooney.
https://i.eurosport.com/2020/08/06/2860965.jpg
Thiago Alcantara a fost crescut de FC Barcelona, dar în 2013 a fost trasferat de Bayern Munchen. După 7 ani în Bundesliga, mijlocașul este tentat de o nouă aventură, iar Premier League este cea mai probabilă destinație.
Manchester United și Arsenal și-au manifestat interesul pentru Thiago, al cărui preț se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de £, unul mic în comparație cu valoarea sa, asta și pentru că el mai are doar un an de contract cu bavarezii și în iarnă ar putea semna cu orice echipă.
Totuși, e foarte posibil ca Thiago să ajungă la campiona Liverpool, acolo unde ar urma să lucreze cu Jurgen Klopp, un antrenor cu o filosofie de joc ideală pentru calitățile fotbalistului.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25