Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Welbeck și-a găsit echipă! Fostul atacant al lui United și Arsenal va fi coleg cu un român

Cosmin Cioboata

Publicat 18/10/2020 la 18:09 GMT+3

Danny Welbeck (29 de ani) a semnat un contract valabil pe un an cu Brighton, formația din Premier League unde evoluează și Florin Andone, internaționalul român.

Danny Welbeck is used to scoring goals, not saving them

Credit imagine: PA Sport

Fostul atacant al lui Manchester United și Arsenal a evoluat în stagiunea precedentă la Watford, echipă care n-a reușit să se salveze de la retrogradarea în Championship. Welbeck, jucător cu 42 de selecții la naționala Angliei, se afla în căutarea unei noi echipe, iar Brighton i-a deschis ușa.
"Pescărușii" au anunțat astăzi că Welbeck a semnat o înțelegere valabilă până vara viitoare.

Danny Welbeck va fi coleg cu Florin Andone la Brighton

Welbeck este un atacant cu mare experiență în Premier League, care o poate ajuta pe Brighton să scape de emoțiile retrogradării. Crescut la academia lui Manchester United, el a bifat 142 de apariții la prima echipă a "diavolilor", reușind să înscrie 29 de goluri.
Welbeck a fost cumpărat de Arsenal în 2014, în schimbul a 20 milioane de euro. Atacantul a marcat de 32 de ori în 126 de meciuri pentru "tunari".
Odată cu transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang la Arsenal, viitorul lui Welbeck pe Emirates părea decis. Vârful englez a plecat liber de contract la Watford, pentru care a marcat 3 goluri în 20 de partide.
Vestea sosirii lui Welbeck nu este deloc bună pentru Florin Andone, având în vedere că și românul evoluează tot în centrul ofensivei. Jucătorul român, care în prezent este accidentat, a bifat 27 de apariții în primul său sezon la formația engleză - 2018/2019, iar vara trecută a fost împrumutat la Galatasaray, pentru un an.
Până acum, Florin Andone a înscris 6 goluri pentru Brighton, dintre care 4 în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo