Fostul atacant al lui Manchester United și Arsenal a evoluat în stagiunea precedentă la Watford, echipă care n-a reușit să se salveze de la retrogradarea în Championship. Welbeck, jucător cu 42 de selecții la naționala Angliei, se afla în căutarea unei noi echipe, iar Brighton i-a deschis ușa.
"Pescărușii" au anunțat astăzi că Welbeck a semnat o înțelegere valabilă până vara viitoare.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
IERI LA 11:08

Danny Welbeck va fi coleg cu Florin Andone la Brighton

Welbeck este un atacant cu mare experiență în Premier League, care o poate ajuta pe Brighton să scape de emoțiile retrogradării. Crescut la academia lui Manchester United, el a bifat 142 de apariții la prima echipă a "diavolilor", reușind să înscrie 29 de goluri.
Welbeck a fost cumpărat de Arsenal în 2014, în schimbul a 20 milioane de euro. Atacantul a marcat de 32 de ori în 126 de meciuri pentru "tunari".
Odată cu transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang la Arsenal, viitorul lui Welbeck pe Emirates părea decis. Vârful englez a plecat liber de contract la Watford, pentru care a marcat 3 goluri în 20 de partide.
Vestea sosirii lui Welbeck nu este deloc bună pentru Florin Andone, având în vedere că și românul evoluează tot în centrul ofensivei. Jucătorul român, care în prezent este accidentat, a bifat 27 de apariții în primul său sezon la formația engleză - 2018/2019, iar vara trecută a fost împrumutat la Galatasaray, pentru un an.
Până acum, Florin Andone a înscris 6 goluri pentru Brighton, dintre care 4 în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
IERI LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
IERI LA 08:09