Transferul lui Timo Werner la Chelsea a fost anunțat în această fereastră de transferuri încă din luna iunie. Aproape 60 de milioane de euro a oferit clubul de pe Stamford Bridge pentru fotbalistul care a evoluat în ultimul sezon pentru RB Leipzig. Chelsea i-a oferit lui Werner un contract valabil pe cinci ani, iar germanul va câștiga în jur de 17 milioane de euro pe an.
Totuși, transferul lui Werner la Chelsea a fost văzută drept o lovitură de teatru, asta pentru că germanul era ca și transferat la Liverpool înainte de pandemia de coronavirus. Criza provocată de pandemie a schimbat socotelile, iar Werner și-a reconfigurat traseul în carieră. Presa din Marea Britanie transmite că înainte de afi convins de Frank Lampard să vină pe Stamford Bridge, Timo Werner a fost ofertat de Manchester City, însă germanul l-a refuzat pe Pep Guardiola.

Timo Werner a spus pas ofertei primite de la Manchester City

Premier League
Timo Werner, aproape de un transfer! Unde este dorit și cine ar putea ajunge în locul său la Chelsea
13/09/2021 LA 07:55
Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că Guardiola chiar a purtat o discuție cu Timo Werner în care i-a explicat avantajele venirii la City, însă germanul a ales până la urmă Chelsea, asta pentru că Frank Lampard i-a promis mai mult timp pe teren, spre deosebire de City, acolo unde ar fi avut parte de o rivalitate foarte mare în atac. De partea cealaltă, Lampard nu s-a putut baza în ultimul sezon pe un atacant care să-i asigure succesul pe faza de atac. Tehnicianul de pe Stamford Bridge i-a avut la dispoziție pe Tammy Abraham, Olivier Giroud și Michy Batshuayi, care nu au dat randament în mod constant.
Frank Lampard a început o adevărată revoluție la Chelsea. Tehnicianul a anunțat chiar ieri transferul lui Kai Havertz de la Bayer Leverkusen, asta după aducerea unor alte nume importante precum Hakim Ziyech, Ben Chilwell și Thiago Silva. Mai mult, la Chelsea a venit în această vară și fundașul francez Malang Sarr, cel care va pleca însă sub formă de împrumut pentru viitorul sezon.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Premier League 2021/22: Chelsea | Echipa londoneză este o candidată serioasă la titlu în acest sezon
26/07/2021 LA 13:28
Premier League
Calendarul noului sezon al Premier League a fost stabilit! Program infernal pentru Chelsea în debut
16/06/2021 LA 05:51