articol de Romeo Ene
Werner are 10 goluri marcate pentru Chelsea, în toate competițiile de când a venit de la Leipzig, unde a marcat 35 de goluri pentru echipa de club și națională.

SEZON DIFICIL PENTRU WERNER

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM O ORĂ
Deși existau foarte multe așteptări din partea germanului pe plan ofensiv, ținând cont de cifrele pe care le avea în Bundesliga, Werner nu a adus impactul dorit în echipa lui Chelsea, asta reflectându-se inclusiv în rezultatele echipei lui Tuchel.
Atacantul lui Chelsea a mărturisit faptul că nu a experimentat niciodată o secetă de goluri precum s-a întâmplat în acest sezon.
El va fi în lotul lui Chelsea pentru meciul cu Liverpool din această seară (22:15, Eurosport 1), dar randamentul său este unul dezamăgitor. Neamțul are doar 2 goluri marcate în ultimele 23 de partide pentru Chelsea, fiind departe de forma arătată pe vremea când evolua pentru Leipzig.

‘’ÎMI DORESC FOARTE MULT SĂ MARCHEZ’’

‘’A fost o perioadă grea pentru mine pentru că vreau să-mi ajut echipa. Îmi doresc foarte mult să marchez, este în ADN-ul meu, sunt un atacant, n-am mai avut parte de o perioadă ca asta în cariera mea.’’
‘’Mereu poți învăța multe din perioadele mai slabe. Am învățat să am încredere mai multă în mine, să dau totul pe teren, nu doar să mă gândesc la goluri, vreau să lupt pentru echipă.’’
‘’Sper că această perioadă s-a terminat și voi mai înscrie câteva goluri până la finalul sezonului.’’, a declarat Werner, potrivit BBC.

WERNER, PROBLEME DE ADAPTARE LA CHELSEA

Werner speră că randamentul său scăzut din Anglia se rezumă doar la anumite probleme de adaptare la un nou campionat. El se așteptă să fie mai prolific în sezonul viitor.
‘’O grămadă de atacanți buni vin în Premier League și au nevoie de un an de zile pentru a se adapta cerințelor competiției.’’ ‘’Sunt convins că forma mea se va îmbunătăți din ce în ce mai mult. Poate că anul ăsta nu am reușit să-mi îndeplinesc toate obiectivele, dar la sfârșit voi analiza parcursul meu din această stagiune.’’
‘’Am învățat multe lucruri, știu exact echipele împotriva căror jucăm, cum joacă.’’, a încheiat Werner, potrivit Eurosport UK.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 16 ORE