Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham a dat lovitura în ultima zi de mercato din Anglia! Benrahma a semnat cu "ciocănarii"

Cristian Mihală

Actualizat 16/10/2020 la 22:32 GMT+3

West Ham și Brentford s-au înțeles în această dimineață pentru transferul lui Said Benrahma, fotbalist dorit cu orice preț de staff-ul tehnic al "ciocănarilor".

Said Benrahma

Credit imagine: Getty Images

UPDATE // Said Benrahma a semnat în cele din urmă cu West Ham. Atacantul algerian va evolua la formația pregătită de David Moyes în sezonul 2020/2021, sub formă de împrumut de la Brentford.
Cele două cluburi au ajuns la o înțelegere ca, după încheierea împrumutului inițial, Benrahma să fie vândut definitiv la West Ham.
...
Știrea inițială
Azi e ultima zi de mercato în Anglia. Chiar dacă deadline day a avut loc pe 5 octombrie, în Regat se mai pot efectua mutări până pe 16 octombrie, condiţia fiind ca în ecuaţie să intre doar fotbalişti din campionatul intern, independent de liga de provenienţă.
Ca atare, după ce l-a cedat pe Felipe Anderson, la Porto, sub formă de împrumut, oficialii londonezi au căutat să întărească echipa.
Said Benrahma era o ţintă mai veche, dar Brentford a avut pretenţii financiare foarte mari, în condiţiile în care îl cedase deja pe golgheterul de anul trecut, Ollie Watkins, la Aston Villa.

Transferul lui Benrahma, în stand by

Ca atare, lucrurile au trenat, iar West Ham spera ca, odată ce fereastra de mercato se apropie de final, formaţia din Championship va coborî preţul. Nu s-a întâmplat aşa, astfel că "ciocănarii" au fost într-un final de acord să plătească 25 de milioane de lire (aproape 30 de milioane de euro) în schimbul atacantului de bandă.
Au fost nişte mici probleme şi cu reprezentanţii jucătorului, astfel că vizita medicală s-a amânat până în ultima zi. Doar că la aceasta, s-au descoperit nişte probleme medicale pentru jucător, iar acum mutarea e "în aer".
"Nimic nu e semnat", a confirmat o sursă de la Brentford pentru Mirror, însă se speră ca în următoarele ore să se găsească o variantă ca mutarea să se facă. Nu se ştie în acest moment de ce natură sunt problemele medicale ale algerianului, însă acestea nu sunt grave.
Benrahma, în vârstă de 25 de ani, poate evolua atât ca atacant stânga, cât şi dreapta şi mai are contract cu formaţia din Championship până în vara anului 2022. În sezonul trecut el a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei care a jucat barajul de promovare în Premier League, marcând 17 goluri şi ajutându-şi colegii cu 9 pase decisive. Asta după ce cu o stagiune în urmă, cifrele lui au fost de asemenea excelente: 10 goluri şi 15 assisturi în sezonul 2018-2019.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul Premier League
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo