UPDATE // Said Benrahma a semnat în cele din urmă cu West Ham. Atacantul algerian va evolua la formația pregătită de David Moyes în sezonul 2020/2021, sub formă de împrumut de la Brentford.

Cele două cluburi au ajuns la o înțelegere ca, după încheierea împrumutului inițial, Benrahma să fie vândut definitiv la West Ham.

Premier League
Wenger, extrem de sincer! Starul pe care regretă cel mai mult că nu l-a adus la Arsenal
ACUM 4 MINUTE

...

Știrea inițială

Azi e ultima zi de mercato în Anglia. Chiar dacă deadline day a avut loc pe 5 octombrie, în Regat se mai pot efectua mutări până pe 16 octombrie, condiţia fiind ca în ecuaţie să intre doar fotbalişti din campionatul intern, independent de liga de provenienţă.

Ca atare, după ce l-a cedat pe Felipe Anderson, la Porto, sub formă de împrumut, oficialii londonezi au căutat să întărească echipa.

Said Benrahma era o ţintă mai veche, dar Brentford a avut pretenţii financiare foarte mari, în condiţiile în care îl cedase deja pe golgheterul de anul trecut, Ollie Watkins, la Aston Villa.

Transferul lui Benrahma, în stand by

Ca atare, lucrurile au trenat, iar West Ham spera ca, odată ce fereastra de mercato se apropie de final, formaţia din Championship va coborî preţul. Nu s-a întâmplat aşa, astfel că "ciocănarii" au fost într-un final de acord să plătească 25 de milioane de lire (aproape 30 de milioane de euro) în schimbul atacantului de bandă.

Au fost nişte mici probleme şi cu reprezentanţii jucătorului, astfel că vizita medicală s-a amânat până în ultima zi. Doar că la aceasta, s-au descoperit nişte probleme medicale pentru jucător, iar acum mutarea e "în aer".

"Nimic nu e semnat", a confirmat o sursă de la Brentford pentru Mirror, însă se speră ca în următoarele ore să se găsească o variantă ca mutarea să se facă. Nu se ştie în acest moment de ce natură sunt problemele medicale ale algerianului, însă acestea nu sunt grave.

Benrahma, în vârstă de 25 de ani, poate evolua atât ca atacant stânga, cât şi dreapta şi mai are contract cu formaţia din Championship până în vara anului 2022. În sezonul trecut el a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei care a jucat barajul de promovare în Premier League, marcând 17 goluri şi ajutându-şi colegii cu 9 pase decisive. Asta după ce cu o stagiune în urmă, cifrele lui au fost de asemenea excelente: 10 goluri şi 15 assisturi în sezonul 2018-2019.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul Premier League

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Guardiola, înapoi la Barcelona? Ce a spus managerul lui Manchester City
ACUM 2 ORE
Premier League
Premier League, etapa a-7-a: toate meciurile se văd pe Eurosport
ACUM 3 ORE