Presa din Marea Britanie scrie că un grup de investitori englezi au făcut o ofertă de aproape 400 de milioane de euro pentru a cumpăra clubul și pentru a-l transforma într-o reală forță în Premier League. Daily Mail scrie că dacă s-ar perfecta această intenție a grupului de investitori, bugetul de transferuri al lui David Moyes ar crește în mod considerabil.
În plus, aceștia vor să transforme total London Stadium și zonele din apropiere. Deocamdată însă, fanii nu se pot bucura, asta pentru că oferta investitorilor britanici a fost refuzată de acționarul majoritar, David Sullivan. Aceeași sursă transmite faptul că grupul de investitori nu dorește să facă un pas în spate și să facă o nouă ofertă.

West Ham ar putea deveni o reală forță în Premier League

Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46
Alte cluburi din Premier League sunt și ele interesate de o astfel de mutare. În acest moment, investitorii încearcă să revină cu o ofertă pe care actuala conducere a West Ham s-o accepte fără complicații. Aceștia vor să înceapă construcția proiectului cât mai repede cu putință, în condițiile în care West Ham a încheiat sezonul trecut pe locul 6 în Premier League.
Totuși, investitorii vor avea de scos din buzunar o sumă cu adevărat impresionantă dacă dorește să încheie cu succes tranzacția, asta pentru că Sullivan a transmis anterior că a refuzat o ofertă provizorie de aproape 650 de milioane de euro, o ofertă făcută de un grup american de investitori.
Fotbal
Explicațiile lui David Moyes, după ce a șutat în capul unui copil de mingi, la partida cu Frankfurt
06/05/2022 LA 11:57
Europa League
Sărbătoare la Frankfurt! Fanii au invadat terenul la finalul semifinalei cu West Ham
05/05/2022 LA 21:46