Spaniolul de 27 de ani, care a venit de la Lyon pentru 21 milioane de lire în 2018, nu mai intră în grațiile lui Zinedine Zidane, deși a marcat în egalul lui Real Madrid cu Villareal din weekend.
Conform Corriere dello Sport, Mariano a fost oferit atât Romei cât și celor de la Milan în această vară, însă în cele din urmă atacantul a rămas în Spania. Jurnaliștii italieni notează că acum West Ham este cea mai probabilă destinație a sa în ianuarie.
Cel mai probabil va fi vorba inițial de un împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 15 ORE

Mariano Diaz, o soluție pentru West Ham

Atacantul spaniol, care își dorește un transfer în Premier League, ar fi un plus pentru West Ham. David Moyes a ratat în vară transferul lui Josh King iar scoțianul dorește întăriri în zona ofensivă după ce Sebastian Haller nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor în Premier League.
Mariano și-a dovedit deja capacitatea de a evolua în rolul de vârf unic și ar fi o opțiune excelentă pentru West Ham, pentru a mai elibera din presiunea de pe umerii lui Michail Antonio. Diaz a marcat din acest rol 18 goluri pentru Lyon în singurul său sezon petrecut în Ligue 1.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 18 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 20 ORE