Spaniolul de 27 de ani, care a venit de la Lyon pentru 21 milioane de lire în 2018, nu mai intră în grațiile lui Zinedine Zidane, deși a marcat în egalul lui Real Madrid cu Villareal din weekend.
Conform Corriere dello Sport, Mariano a fost oferit atât Romei cât și celor de la Milan în această vară, însă în cele din urmă atacantul a rămas în Spania. Jurnaliștii italieni notează că acum West Ham este cea mai probabilă destinație a sa în ianuarie.
Cel mai probabil va fi vorba inițial de un împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50

Mariano Diaz, o soluție pentru West Ham

Atacantul spaniol, care își dorește un transfer în Premier League, ar fi un plus pentru West Ham. David Moyes a ratat în vară transferul lui Josh King iar scoțianul dorește întăriri în zona ofensivă după ce Sebastian Haller nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor în Premier League.
Mariano și-a dovedit deja capacitatea de a evolua în rolul de vârf unic și ar fi o opțiune excelentă pentru West Ham, pentru a mai elibera din presiunea de pe umerii lui Michail Antonio. Diaz a marcat din acest rol 18 goluri pentru Lyon în singurul său sezon petrecut în Ligue 1.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38