Antonio, omul de gol al lui West Ham, a deblocat tabela în minutul 6, cu un șut la colțul lung, din preajma porții lui Ben Foster. A fost al 9-lea gol marcat de atacantul de 30 de ani în sezonul curent din Premier League. Soucek a dublat avantajul formației lui David Moyes 4 minute mai târziu. Mijlocașul ceh a reluat excelent cu capul după o centrare expediată de Bowen.
Rice a dus scorul la 3-0 pentru "Ciocănari" în minutul 36, cu un șut splendid de la 25 de metri. După o primă repriză în care au contat prea puțin pe faza ofensivă, jucătorii lui Watford s-au trezit după pauză și au început să pună presiune la poarta lui Fabianski. Troy Deeney a redus din diferență în minutul 49, la finalul unui contraatac fulgerător. Doucoure a trimis în bară, iar mingea a ricoșat la Deeney. Golgheterul lui Watford (9 goluri) n-a iertat din câțiva metri, aducând din nou speranța în tabăra "Viespilor".
Elevii lui Moyes au gestionat excelent restul meciului, asigurând o victorie care cântărește enorm din perspectiva evitării retrogradării.
Fotbal
Premier League, distrusă de Omicron. Bilanț horror: dublul recordului negativ, depășit
21/12/2021 LA 06:29

West Ham, ca și salvată de la retrogradare. Watford tremură pe finalul sezonului din Premier League

S-a încheiat 3-1, rezultat care o urcă pe West Ham pe locul 15 în Premier League, la 6 puncte deasupra zonei periculoase. Cu 2 etape rămase până la finalul stagiunii, West Ham este ca și salvată de la retrogradare, ținând cont că are un golaveraj mult mai bun decât Bournemouth și Aston Villa, primele două echipe aflate sub "linia roșie". De amintit este că Norwich este matematic retrogradată, acumulând numai 21 de puncte.
De cealaltă parte, Watford tremură pe finalul sezonului, având un avans de numai 3 puncte deasupra lui Bournemouth și Aston Villa. Formația lui Nigel Pearson va avea de disputat două meciuri extrem de dificile pe finalul stagiunii. "Viespile" vor evolua în etapa următoare pe teren propriu împotriva lui Manchester City (21 iulie), urmând ca în ultima etapă s-o întâlnească pe Arsenal (26 iulie), pe Emirates.
Premier League | Clasamentul din zona retrogradării:
  • 15. West Ham 37p (-13 goluri)
  • 16. Brighton 37p (-16 goluri)
  • 17. Watford 34p (-23 goluri)
  • 18. Bournemouth 31p (-25 goluri)
  • 19. Aston Villa 31p (-27 goluri)
  • 20. Norwich 21p (-42 goluri)
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
După Aubameyang, Arteta a intrat în conflict cu un alt jucător de la Arsenal
15/12/2021 LA 12:13
Premier League
Who’s better | Ben White vs Craig Dawson, duelul fundașilor centrali în Arsenal-West Ham
14/12/2021 LA 06:37