Din cauza coronavirus (14 membri ai lotului și staffului lui Aston Villa au fost pozitivi la COVID-19, 10 dintre ei fiind jucători), formația din Birmingham nu s-a putut baza pe niciunul din fotbaliștii de la echipa mare în FA Cup. Astfel s-a ajuns la o situație incredibilă: s-au folosit doar jucători U23 și U18. Ca un amănunt interesant, doar 5 dintre titularii lui Villa erau născuți când James Milner debuta în fotbalul mare, la Leeds.

Jucătorii lui Liverpool și-au păstrat calmul în duelul cu Aston Villa

În contra-partidă, Klopp a trimis în teren vineri destule nume grele, în frunte cu Salah și Mane. Ca atare, rezultatul de la pauză, 1-1, a surprins, însă "cormoranii" au rămas echilibrați și nu și-au pierdut încrederea, conștienți că diferența de valoare și experiență e prea mare pentru a se face din nou de râs (în toamnă, campioana Angliei pierduse cu 7-2 la Birmingham).
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
"Am fost calmi, la pauză, în vestiar. Ne-am spus că nu trebuie să o luăm razna pentru că e doar egal și că trebuie să ne păstrăm încrederea. Ne-am amintit că în prima jumătate de oră ne-am creat multe ocazii și doar ghinionul a făcut să nu mai marcăm. Contra-pressingul nostru nu a funcționat cum trebuia, iar Villa a marcat un gol meritat, pentru că nu ne-am apărat cum trebuia. Asta se întâmplă în fotbal dacă nu ești organizat în defensivă, mai ales în fața unei echipe care posedă jucători care au calitate. Se poate întâmpla orice, împotriva oricărei echipe, dar din fericire la pauză nu ne-am pierdut cumpătul, am rămas concentrați și am schimbat lucrurile pe care nu le-am făcut cum trebuie", a spus mijlocașul olandez pentru siteul oficial al clubului.
Liverpool nu va evolua la mijlocul acestei săptămâni în etapa din Premier League, dar se pregătește de marele derby al campionatului. Duelul dintre campioană și Manchester Unite, cele mai titrate echipe din istoria fotbalului britanic, va fi duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25