Majoritatea jucătorilor importanți ai lui Klopp au semnat deja prelungirea contractului însă o excepție este Georginio Wijnaldum. Jucătorul de 29 de ani mai are 18 luni rămase în contract și conform presei engleze nu există interes de la niciuna dintre părți pentru a prelungi contractul. Există interes pentru olandez din Italia și Spania.
Atât clubul cât și olandezul sunt confortabile cu situația și posibilele scenarii: prelungirea contractului, părăsirea clubului liber de contract în 2021 sau plecarea de pe Anfield la sfârșitul acestui sezon. Liverpool ar fi mulțumită de primul scenariu dar ar accepta și al doilea, având în vedere că olandezul a venit pentru doar 30 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2019/03/09/2539583.jpg
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52
Deși s-a discutat despre o posibilă venire pe Anfield a unor nume precum Sancho sau Mbappe, conducerea cormoranilor nu este interesată să investească sumele colosale necesare pentru astfel de nume, fotbaliști care ar cere automat și un loc de titular în echipă. Mai degrabă, Liverpool caută să aducă jucători tineri care urmează să facă pasul în fotbalul mare. Alisson și Virgil van Dijk au fost excepția pentru o situație care trebuia corectată imediat, însă conducerea de pe Anfield nu vrea să facă un obicei în acest sens.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53