Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wijnaldum, mesaj dur pentru Pickford, după ce portarul lui Everton l-a accidentat grav pe Van Dijk

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/10/2020 la 23:37 GMT+3

Virgil van Dijk a fost faultat grav de Jordan Pickford în derby-ul Everton - Liverpool 2-2 și va rata, cel mai probabil, restul sezonului.

Wijnaldum

Credit imagine: Eurosport

Gini Wijnaldum l-a criticat dur pe Pickford pentru modul în care l-a accidentat pe Van Dijk, "fără să-i pese de urmări".
La conferința premergătoare duelului cu Ajax, din grupele UEFA Champions League (mâine, ora 22:00), mijlocașul lui Liverpool a caracterizat intrarea portarului lui Everton drept "inacceptabilă și stupidă".
"Intrarea lui Pickford a fost stupidă, în opinia mea. Nu cred că a vrut să-l accidenteze așa de rău, dar din modul în care a făcut alunecarea s-a văzut că nu i-a păsat de consecințe. Înțeleg că a fost vorba de un derby și toată lumea își dorea să câștige, dar cred că lucrurile au mers prea departe. Nu a fost singura fază de acest fel. La fel s-a întâmplat și la intrarea lui Richarlison asupra lui Thiago.
În fotbal se pot întâmpla multe accidente. Poți să ai ghinion și poți accidenta pe cineva involuntar, dar modul în care Pickford a procedat este complet inacceptabil. Iar faptul că Pickford n-a fost pedepsit face lucrurile mult mai rele.
Încă suntem devastați. Nu e normal ce se întâmplă. Ne este greu să acceptăm ce s-a întâmplat. Niciunul dintre noi n-a dormit bine după ce s-a întâmplat sâmbătă.", a spus Wijnaldum, la conferința de presă.

Van Dijk n-a fost inclus în lotul lui Liverpool pentru sezonul 2020/2021 din Premier League

Van Dijk a suferit o accidentare teribilă, iar primul verdict apărut în presa britanică este crunt: ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Liverpool a anunțat duminică seară că fundașul olandez se pregătește de operație.
Fanii "cormoranilor" se gândeau cu frică la faptul că Van Dijk ar putea rata restul sezonului, iar temerile s-au adeverit în această seară. Jurgen Klopp a trimis lotul final pe care se va baza în noua stagiune din campionatul Angliei, iar Van Dijk nu se află pe listă.
Internaționalul olandez va putea fi adăugat de Klopp pe listă în ianuarie, dacă se va recupera înainte de startul returului din Premier League. Totuși, ținând cont că o astfel de accidentare are nevoie de minimum 5 luni de pauză, este puțin probabil ca Van Dijk să se refacă 100% până în ianuarie.

Probleme uriașe în defensiva lui Liverpool, înaintea meciului cu Ajax

În ciuda frustării uriașe venite din tabăra lui Liverpool, Jordan Pickford nu va fi suspendat deloc pentru intrarea teribilă din meciul de pe Goodison Park.
Jurgen Klopp a mai primit două vești proaste înaintea meciului cu Ajax, tot din cauza accidentărilor. Joel Matip, celălalt fundaș titular din derby-ul cu Everton, va lipsi din cauza unor probleme musculare. În același timp, managerul lui Liverpool nu se va putea baza nici pe noul venit Thiago Alcantara.
Alisson, Oxlade-Chamberlain și Naby Keita completează lista jucătorilor indisponibili pentru campioana din Premier League, la debutul în noul sezon din Champions League.
În centrul defensivei, Klopp îi va avea la dispoziție, ca fundași centrali de meserie, doar pe Joe Gomez și tânărul Sepp van der Berg. Mai mult ca sigur, germanul îl va reprofila din nou pe Fabinho, din mijlocaș în fundaș central, pentru a umple gaura uriașă lăsată de Van Dijk și Matip.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo