Aventura lui Georginio Wijnaldum la Liverpool se va încheia aproape sigur în această vară. Prelungirea contractului n-a reprezentat o prioritate pentru cele două părți, motiv pentru care internaționalul olandez va pleca în următoarea perioadă de mercato.
În presa internațională s-a discutat intens despre un posibil transfer la Barcelona, sub comanda conaționalului său, Ronald Koeman. Cei doi au colaborat și la naționala Olandei și au dezvoltat o relație excelentă.

Wijnaldum, refuzat de Bayern Munchen din cauza "pretențiilor financiare exagerate"

Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 5 ORE
Totuși, se pare că Barcelona nu a fost singura echipă cu care reprezentanții lui Wijnaldum au discutat în ultima perioadă. Potrivit publicației germane Abendzeitung, mijlocașul de 30 de ani a fost oferit și celor de la Bayern.
Oficialii campioanei Europei îl apreciază enorm pe internaționalul batav și și-ar fi dorit să-l aducă în linia mediană a lui Hansi Flick. Totuși, negocierile s-au încheiat brusc, din cauza pretențiilor financiare ale lui Wijnaldum, considerate exagerate de board-ul lui Bayern Munchen.
Bayern s-a reorientat rapid și a găsit deja un alt mijlocaș care ar putea aduce un plus uriaș în sezonul următor. Potrivit sursei citate, bavarezii îl urmăresc îndeaproape pe Florian Neuhaus (24 de ani), jucătorul Borussiei Monchengladbach. Contractul său expiră în 2024, însă există o clauză de 40 de milioane de euro pe care Bayern o poate achita în această vară.
De cealaltă parte, viitorul lui Wijnaldum este în continuare incert. Barcelona rămâne principala favorită să-l transfere pe mijlocașul lui Liverpool, însă totul va depinde de bugetul catalanilor din următoarea perioadă de mercato.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
ACUM 15 ORE
Premier League
Guardiola, uluit de Liverpool: "N-am văzut în viața mea așa echipă". Pep, gluma anului
ACUM 16 ORE