Brazilianul de 31 de ani și-a exprimat dorința de a rămâne la Chelsea în ultimele luni, însă lipsa unui progres în discuțiile cu conducerea clubului l-au convins să înceapă negocierile cu alte cluburi. Conform informațiilor MARCA, Willian s-a întâlnit de două ori cu reprezentanții Barcelonei și este aproape să ajungă la un acord pentru a merge pe Camp Nou.
Jucătorii au voie să discute și să ajungă la acorduri cu alte cluburi după ce au intrat în ultimele șase luni de contract, cum este cazul lui Willian. Eforturile Barcelonei de a-l aduce pe brazilian au fost ajutate și de faptul că agenția care îl reprezintă, Sport Invest, este aceeași cu cea a lui Coutinho, care a ajuns la Barca acum doi ani.
https://i.eurosport.com/2019/12/26/2742553.jpg
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 14 ORE
Barcelona este interesată de fostul jucător al lui Șahtior Donetsk de doi ani deja, el fiind foarte aproape să meargă în Spania, pentru ca apoi să aleagă totuși să rămână pe Stamford Bridge.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 20 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38