Willian a fost principalul subiect de discuție în ultimii ani când a venit vorba de posibile transferuri. Cum înțelegerea lui cu echipa antrenată de Frank Lampard expiră în această vară, Willian este tot mai aproape să se despartă de echipa londoneză de pe Stamford Bridge. Printre echipele interesate se află și Barcelona.
Ultima sumă vehiculată ar fi fost 20 de milioane de lire sterline, însă nicio discuție nu s-a apropiat de îndeplinirea transferului. Willian a declarant de curând că există un impas în procesul lui de transfer de la Chelsea: “Mi-au oferit încă doi ani aici și nu își vor schimba oferta (n.r. șefii lui Chelsea). Le-am spus că vreau încă trei ani, însă situația este dificilă din cauza asta, nu știu dacă va fi posibil. Obiectivul meu este să continui să muncesc și să mă concentrez pe restul sezonului pentru ca Chelsea să câștige meciuri. Am totul clar în minte și sunt concentrat”.

Willian ar putea rămâne în Premier League

Premier League
Lucescu, "da absolut" pentru transferul copilului său de suflet la Juventus: "Aș fi foarte fericit!"
22/04/2020 LA 09:16
După ce a refuzat oferta șefilor de la Chelsea, brazilianul ar putea totuși continua în Premier League, însă la o rivală a echipei lui Lampard. Jurnaliștii de la UOL susțin că Willian are mai multe oferte din care poate alege, însă Tottenham este clubul care are într-adevăr potential de transfer în cazul brazilianului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27