Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Willian, aproape de despărțirea de Chelsea. Brazilianul poate ajunge la alt club din Premier League

Irina Aldea

Publicat 05/03/2020 la 08:13 GMT+2

Atacantul lui Chelsea, Willian, a refuzat prelungirea contractului cu echipa londoneză, iar înțelegerea lui cu clubul de pe Stamford Bridge expiră în această vară.

Willian

Credit imagine: Getty Images

Willian a fost principalul subiect de discuție în ultimii ani când a venit vorba de posibile transferuri. Cum înțelegerea lui cu echipa antrenată de Frank Lampard expiră în această vară, Willian este tot mai aproape să se despartă de echipa londoneză de pe Stamford Bridge. Printre echipele interesate se află și Barcelona.
Ultima sumă vehiculată ar fi fost 20 de milioane de lire sterline, însă nicio discuție nu s-a apropiat de îndeplinirea transferului. Willian a declarant de curând că există un impas în procesul lui de transfer de la Chelsea: “Mi-au oferit încă doi ani aici și nu își vor schimba oferta (n.r. șefii lui Chelsea). Le-am spus că vreau încă trei ani, însă situația este dificilă din cauza asta, nu știu dacă va fi posibil. Obiectivul meu este să continui să muncesc și să mă concentrez pe restul sezonului pentru ca Chelsea să câștige meciuri. Am totul clar în minte și sunt concentrat”.

Willian ar putea rămâne în Premier League

După ce a refuzat oferta șefilor de la Chelsea, brazilianul ar putea totuși continua în Premier League, însă la o rivală a echipei lui Lampard. Jurnaliștii de la UOL susțin că Willian are mai multe oferte din care poate alege, însă Tottenham este clubul care are într-adevăr potential de transfer în cazul brazilianului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo