Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Willian, întrebat unde se transferă, după succesul cu United. Anunțul atacantului de bandă brazilian

Cristian Mihală

Actualizat 20/07/2020 la 08:45 GMT+3

Deși părea clar că se va despărți de Chelsea, Willian a dezvăluit că ar putea semna prelungirea cu formația de pe Stamford Bridge. Presa engleză se așteaptă ca Abramovich să fie de acord cu cererile brazilianului.

Willian ar putea să continue la Chelsea

Credit imagine: Eurosport

În ultimele luni, s-a speculat mult pe seama viitoarei destinații a lui Willian. Manchester United, Arsenal și în special Tottenham s-au interesat de atacantul de bandă de pe Stamford Bridge, căruia îi expiră înțelegerea cu Chelsea în această vară.
Cu toate că Lampard se bazează pe un nucleu de jucători tineri, brazilianul a avut un sezon foarte bun, reușind 9 goluri și 8 assisturi. De la reluarea Premier League, el a fost titular incontestabil, iar forma sa s-a concretizat în 4 goluri și două pase decisive. Chelsea e foarte aproape de a obține un loc de Champions League și joacă finala Cupei Angliei, cu Arsenal, iar sud-americanul a avut un rol important în obținerea acestor performanțe.
Întrebat despre viitorul său după succesul cu United, Willian a lăsat de înțeles că discuțiile cu Chelsea continuă. Mai mult, părțile ar fi foarte aproape de o înțelegere, în condițiile în care diferendul nu e reprezentat de salariu, ci de durata contractului.
"Am avut mai multe discuții cu oficialii lui Chelsea pe perioada suspendării campionatului și chiar și ulterior. Mi-au oferit un contract pe doi ani, eu vreau pe trei. Nu ne-am pus de acord, pentru moment. Dacă îmi oferă o înțelegere pe trei sezoane, iau pixul și semnez. Mâine semnez", într-un interviu pentru De Sola.

Mourinho stă "la pândă": îl vrea pe Willian la Tottenham

Presa engleză se așteaptă ca Chelsea să nu îl piardă pe Willian gratis, mai ales că în iarnă a refuzat o ofertă de la Spurs, acolo unde Mourinho îl vrea neapărat.
"Specialul" l-a avut sub comandă pe vremea când antrena pe Chelsea și, în condițiile în care Tottenham nu va beneficia de un buget de transferuri important, brazilianul ar reprezenta o achiziție excelentă, din postura de jucător liber de contract.
Brazilianul a fost aproape de o mutare la Tottenham și în urmă cu 7 ani, pe când se afla la Anzhi. Chiar Jose Mourinho a fost cel care a împiedicat transferul, reușind să-l aducă în cele din urmă la Chelsea, formația pregătită la acea vreme de tehnicianul portughez.
35,5 milioane de euro au plătit londonezii pentru aducerea lui Willian pe Stamford Bridge în vara lui 2013.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League (18-20 iulie)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo