Aflat din 2013 pe Stamford Bridge, Willian va deveni liber de contract la finalul sezonului curent și, cel mai probabil, va alege o altă destinație.
Kia Joorabchian, impresarul lui Willian, a dezvăluit că brazilianul își dorește să semneze o înțelegere pe 3 sezoane, lucru pe care oficialii lui Chelsea nu sunt dispuși să i-l ofere. Conform politicii clubului londonez, orice jucător trecut de 30 de ani va putea primi prelungirea contractului pe o perioadă de maximum 2 sezoane.
"Willian își dorește să semneze un contract pe 3 ani, iar politica lui Chelsea s-a opus acestui obiectiv.", a spus Kia Joorabchian, pentru Sky Sports.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Real Madrid l-a refuzat pe Willian

În condițiile date, Willian se pregătește pentru o nouă aventură în cariera sa. În presa internațională s-a discutat inclusiv despre un posibil transfer la Real Madrid, însă sursa citată susține că "galacticii" l-ar fi refuzat pe internaționalul brazilian.
În ciuda faptului că Zinedine Zidane este un admirator al jocului lui Willian, se pare că oficialii de pe Santiago Bernabeu nu sunt dispuși să-i ofere un contract pe 3 ani, având alte ținte în vizor, pentru următoarea perioadă de transferuri.

Arsenal și Tottenham, pe urmele lui Willian

În cele din urmă, Willian ar putea rămâne tot în Londra, însă la una dintre rivalele lui Chelsea. Arsenal și Tottenham sunt alte două cluburi asociate cu un posibil transfer al atacantului de 31 de ani. Cu toate acestea, cele două formații din nordul Londrei ar putea întâmpina dificultăți din punct de vedere financiar, ținând cont că pandemia a afectat resursele cluburilor și că salariul lui Willian este destul de consistent.
Willian a ajuns la Chelsea în 2013, după ce londonezii l-au cumpărat de la Anji Mahacikala, în schimbul a 35,5 milioane de euro. În cele 7 sezoane petrecute pe Stamford Bridge, brazilianul a bifat 329 de apariții și a înscris 59 de goluri. Willian a cucerit 5 trofee în tricoul lui Chelsea, printre care și 2 titluri în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52