Cu 2 victorii în Premier League de la reluarea sezonului, Arsenal avea nevoie disperată să plece cu toate cele 3 puncte și de pe Molineux, în această seară. Iar planul lui Mikel Arteta a funcționat perfect. "Tunarii" au reușit să deschidă scorul în minutul 43, prin Bukayo Saka, puștiul de numai 18 ani.
Tierney a centrat în careu, mingea a ricoșat la Saka, iar tânărul atacant a reluat spectaculos la colțul scurt, fără speranțe pentru veteranul Rui Patricio. A fost primul gol înscris de Saka în Premier League.

Wolves - Arsenal | Puștiul Bukayo Saka a înscris un gol minunat pe Molineux

Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24
Puștiul englez a bifat și o premieră în această seară, devenind cel mai tânăr jucător promovat de la academia "tunarilor" care înscrie în campionatul Angliei pentru Arsenal.
"Lupii" s-au aruncat în atac în repriza secundă, în căutarea egalării, însă tot trupa lui Arteta a fost cea care a dat lovitura finală. Introdus în minutul 83, Lacazette a înscris după numai 3 minute. Francezul a trecut din preluare de fundașul Coady și l-a învins pe Rui Patricio cu un șut la colțul lung, lângă bară.
A fost al 8-lea gol înscris de Lacazette în sezonul actual din Premier League și primul reușit în deplasare:

Arsenal s-a apropiat la 2 puncte de locul 6 din Premier League

A fost al 4-lea succes consecutiv al lui Arsenal în toate competițiile, după victoriile cu Southampton și Norwich din Premier League și cea cu Sheffield din Cupa Angliei. "Tunarii" s-au apropiat la 2 puncte de poziția a 6-a, ocupată chiar de Wolves. În cazul în care Manchester City nu va reuși să întoarcă decizia UEFA, locul 6 va asigura calificarea în grupele Europa League.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25